Ca in Vestul Salbatic! Kim Kardashian, asa cum n-ai vazut-o niciodata.

Ca in Vestul Salbatic! Kim Kardashian, asa cum n-ai vazut-o niciodata.

79
0
SHARE
loading...

Nu degeaba sunt innebuniti americanii si nu numai de Kim Kardashian West (39 de ani), cea mai cunoscuta dintre cele trei surori care fac furori in showbiz-ul de peste Ocean.

loading...
loading...

Cu peste 171 de milioane de fani pe Instagram, Kim e una dintre cele mai influente vedete ale planetei, iar stilul sau extravagant si sexy e apreciat ca atare.

Ultima dovada e o serie de fotografii care au pus-o pe Kim Kardashian intr-o lumina usor diferita fata de felul in care s-a promovat pana acum. Astfel, ea s-a imbracat intr-o tinuta ”salbatica”, din cap pana in picioare, pozandu-se in fata unei masini de lux. ”Sunt echipata, dar n-am unde sa merg”, a precizat ea, amintindu-ne ca respecta izolarea la domiciliu.

Probabil ca lenjeria intima de culoare alba, asociata cu costumatia de rodeo de la brau in jos, au creat deja un trend in randul admiratoarelor lui Kim Kardashian. De asemenea, asa cum face de obicei, americanca n-a uitat sa se accesorizeze cu o peruca lunga, cu o pereche de ochelari de soare, dar si cu niste tocuri impunatoare.

Sursa: sport.ro

loading...
loading...