Antonella lui Messi, in pericol! :) Bomba-sexy care vrea sa intre in vestiarul...

Antonella lui Messi, in pericol! :) Bomba-sexy care vrea sa intre in vestiarul Barcelonei

61
0
SHARE
loading...

Grupul de sotii si iubite ale fotbalistilor de la FC Barcelona, in frunte cu Antonella lui Leo Messi, s-ar putea bucura de un transfer important vara asta.

loading...
loading...

Agustina Gandolfo, partenera unuia dintre cei mai curtati atacanti ai momentului, Lautaro Martinez de la Inter, e gata sa completeze topurile de frumusete de la Barca.

Lautaro a facut un sezon excelent in Serie A, incununat de interesul manifestat de cei de la Barcelona, fiind saanse mari ca transferul sa se realizeze in aceasta vara.
 

In spatele ascensiunii fulminante a lui Lautaro Martinez sta insa si superba sa iubita, Agustina Gandolfo. In varsta de 25 de ani, focoasa sud-americanca e deja faimoasa pe Instagram, acolo unde isi nauceste admiratorii cu pozele sale provocatoare.
 

Idila dintre cei doi a fost intermediata de celebra Wanda Nara, sotia unui alt argentinian de top care a trecut pe la Inter, Mauro Icardi (in prezent la PSG). 
Agustina l-a urmat imediat pe Lautaro la Milano, iar acum se pregatesc sa faca pasul cel mare catre Barcelona. Pentru ca adora soarele si marea, iubita lui Lautaro e entuziasmata de idee, insa mai are de asteptat, cel putin pana la perioada de transferuri din aceasta vara.
 

Pana atunci, frumoasei argentinience nu-i ramane decat sa-si mentina forma fizica de invidiat si silueta de felina, ea fiind o impatimita a exercitiilor fizice la sala de fitness.

Sursa: sport.ro

loading...
loading...