Home Monden Bianca Drăgușanu, goală pe plajele însorite din Maldive. Blonda a renunțat la...

Bianca Drăgușanu, goală pe plajele însorite din Maldive. Blonda a renunțat la haine și la inhibiții: ”Liniștea mea”

1168
0
loading...

Bianca Drăgușanu este fără doar și poate una dintre cele mai sexy vedete din showbiz. Tocmai de aceea, ori de câte ori are ocazia, blonda renunță la haine și la inhibiții, astfel că fanii ei ajung să fie în delir. Așadar, acum a apărut goală pe plajele însorite din Maldive.

loading...
loading...
  • Bianca Drăgușanu a renunțat la haine.
  • Blonda se răsfață în Malve fără pic de inhibiții.

Bianca Drăgușanu este și frumoasă și norocoasă, căci se laudă cu trupul său tras parcă prin inel prin cele mai exclusiviste locuri însorite, lucru pe care nu-l face de una singură, ci în compania lui Gabi Bădălău.

Astfel că, după ce a apărut în toate costumele de baie pe care e-a luat după ea, înnebunindu-și urmăritorii și, cu siguranță, și pe fostul Claudiei Pătrășcanu, acum, diva cu picioare lungi a decis să meargă și mai departe.

Cât de departe? Ei bine, blonda a ajuns să se lipsească de haine ș de inhibiții, totul pentru o meritată perioadă de relaxare, care să îi și bucure fanii. Pentru acest lucru, ca de obicei, fosta lui Bodi, a imortalizat totul. Bianca Drăgușanu este extrem de activă pe rețelele de socializare, tocmai de aceea și momentul desprins din reviste a ajuns în mediul online.

Bianca Drăgușanu a renunțat la inhiiții și a apărut goală pe plajă

Așadar, cei care o urmăresc pe internet au putut vedea ce doar Gabi Bădălău vede. Mai concret, diva a renunțat la haine și a ieșit să admire plaja și apa cristalină, ea fiind doar într-un prosop, semn că abia ieșise de la duș ori atât este de cald afară încât nu mai suportă să poarte nici costumele minuscule de baie pe care le deține, ci preferă să se bronzeze în „costumul Evei”, folosind prosopul doar pentru a intra în contact și cu fanii ei.

Mai mult dect atât, în dreptul imaginilor interzise cardiacilor, fosta prezentatoare TV a avut și ceva de spus, pentru a demonstra cât de bine se simte în vacanța din Maldive.”Liniștea mea”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei în care apare în fața fanilor doar într-un prosop de baie.

loading...
loading...