Home STIRI SPORTIVE Atacantul ce poate schimba ofensiva Craiovei!

Atacantul ce poate schimba ofensiva Craiovei!

134
0
Jovan Markovic se bucura dupa golul marcat alaturi de Alexandru Mitrita si Nicusor Bancu in meciul de fotbal dintre Sportul Snagov si Universitatea Craiova, din cadrul Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marti 25 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
loading...

De ce nu transferă Rotaru alt atacant! Oltenii pot da lovitura în vară!

loading...
loading...

Craiova suferă în ofensivă după ce Mihăilă a fost vândut la Parma, iar Elvir Koljic s-a accidentat. Oltenii și-au pus baza în noile transferuri, Mamut și Ofosu, dar și în jucători din banda dreaptă, Ivan și Bărbuț. Totuși, Papură nu reușește să-și mobilizeze elevii în atac, iar echipa are mari dificultăți în a băga mingea în plasa adversarilor.

Suporterii, dar și persoane importante din club se așteaptă la noi transferuri. Patronul Craiovei nu s-a grăbit să facă mutări în această iarnă, iar singurul jucător achiziționat a fost Mamut. Chiar dacă mulți se așteaptă ca primele mișcări pe care Mihai Rotaru le va face să fie pentru a întări atacul, sunt șanse foarte mici ca finanțatorul alb-albaștrilor să dea banii pe un vârf. Pe lângă încrederea pe care craiovenii o au în Mamut și în ciuda speranțelor legate de revenirea cât mai rapidă a lui Elvir Koljic, patronul Craiovei știe că în vară se va putea baza pe unul dintre cei mai talentați tineri atacanți din Liga 1.

Jovan Markovic are 19 ani, iar în vară îi expiră împrumutul la Clinceni. Atacantul este extrem de talentat, dar șansa nu i-a surâs în Bănie. Când a fost apt de joc, pe postul de vârf evoluau jucători mai experimentați, iar accidentările i-au redus considerabil șansele să arate că merită un loc de titular printre alb-albaștri.

Markovic nu a avut prea mult noroc nici la Clinceni, echipă pentru care a marcat de două ori. Cu toate astea, fotbalistul va fi o variantă destul de bună pentru Craiova din vară, atunci când va avea 20 de ani și va fi eligibil și pentru regula U21, care le-a dat bătăi de cap craiovenilor în mai multe rânduri. Dacă Rotaru va alege să impună o strategie bazată pe tineri începând cu sezonul viitor, Craiova ar putea arăta astfel: Pigliacelli – Vlădoiu (U21), Bălașa, M. Constantin, Bancu – Screciu (U21), Cicâldău, Cîmpanu (U21) – Ivan, Markovic (U21), Baiaram (U21).sursa: 3minute.ro

loading...
loading...