Home STIRI SPORTIVE Craiova, gata să facă primul transfer din această iarnă!

Craiova, gata să facă primul transfer din această iarnă!

164
0
loading...

Alb-albaștrii pot da lovitura! Fotbalistul are șanse să ajungă sub comanda lui Corneliu Papură chiar dacă este și în atenția celor de la CFR Cluj și FCSB!

loading...
loading...

Craiova caută să-și întărească lotul pentru a face față luptei pentru titlu. Oltenii au adversari clari: CFR Cluj și FCSB, ambele formații stau mai bine în plan numeric față de alb-albaștrii, iar Mihai Rotaru e gata să-i asigure lui Corneliu Papură toate condițiile pentru a face performanță în Bănie.

Basarab Panduru (50 de ani) e de părere că fundaşul Rachid Bouhenna, disputat de FCSB şi CFR Cluj pe piaţa transferurilor, va ajunge la U Craiova: „Şi dacă e pe lista CFR-ului n-are voie să mai facă faulturi? Hai spunem toţi unde credem că va ajunge Bouhenna, în Liga 1, la FCSB sau CFR Cluj? Eu cred că la Craiova!“, a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Anul trecut, fundașul central spunea că CFR și FCSB sunt o variantă pentru el: „Am avut deja contracte cu Steaua (n.r. – FCSB) şi CFR Cluj. Interesul nu este unul nou, iar contactele cu cele două părţi nu s-au întrerupt niciodată. Sper ca transferul să se întâmple la finalul acestui sezon“, a spus Rachid Bouhenna, într-un interviu acordat pentru presa algeriană.

foto: telekomsport.ro

loading...
loading...