Home Stiri Alertă în Sibiu! Cristina Ramona, o minoră de 12 ani, a dispărut...

Alertă în Sibiu! Cristina Ramona, o minoră de 12 ani, a dispărut de acasă! Polițiștii roagă populația să ajute la căutări!

195
0
loading...

Este alertă în Sibiu, după ce o minoră în vârstă de doar 12 ani, pe numele ei Cristina Ramona, a dispărut de acasă fără urmă! Imediat după bunicul fetei a semnalat cazul, polițiștii au început căutările și fac un apel la populație, rugându-i pe cetățeni să ajute la găsirea adolescentei!

loading...
loading...
  • Alertă în Sibiu! Cristina Ramona, o minoră de 12 ani, a dispărut de acasă!
  • Polițiștii roagă populația să ajute la căutări!

Durere uriașă pentru o familie din Sibiu! Cristina Ramona Roth, o minoră de 12 ani, a fost dată dispărută de acasă. Potrivit spuselor bunicului ei, bărbat care a alertat disperat Poliția, fata a părăsit domiciliul sâmbătă și de atunci nu mai este nici urmă de ea.

Cristina Ramona, o minoră de 12 ani din Sibiu, a dispărut fără urmă de acasă

Astfel, conform informațiilor transmise de IPJ Sibiu, Cristina Ramona Roth a plecat de acasă pe data de 16 ianuarie, la prânz, în jurul orei 14:00.

„La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, nepoata sa minoră, Cristina Ramona Roth, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni”, a declarat IPJ Sibiu.

Polițiștii cer ajutorul populației, după ce bunicul fetei a anunțat cazul

Oamenii legii au cerut ca populația să-i ajute la căutări, oferind principalele semnalmente ale minorei. Potrivit acestora, Cristina Ramona Roth cântărește aproximativ 50 de kilograme, are o înălțime de 1 metru 50, părul de culoare castaniu deschis, lung și drept, ochii căprui, constituție atletică.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112”, mai spune IPJ Sibiu în legătură cu acest caz.

Tot conform informațiilor oferite de polițiști, Cristina Ramona Roth era îmbrăcată în ziua dispariției într-o geacă din fâș, cu glugă neagră, o pereche de pantaloni tip leggings tot negri, iar în picioare era încălțată cu niște adidași negri.

loading...
loading...