Home Stiri Alertă în Deva, după ce un bărbat a dispărut de mai bine...

Alertă în Deva, după ce un bărbat a dispărut de mai bine de 7 zile. Oricine îl vede este rugat să sune la 112

118
0
loading...

Este alertă în Deva, după ce un bărbat ce fusese internat la Spitalul de Urgență a dispărut de mai bine de 7 zile. Familia și cunoscuții fac un apel către oameni și îi roagă insistent să sune la 112, în cazul în care îl văd sau dețin informații despre el.

loading...
loading...

Dan este din Deva și a fost internat la Spitalul de Urgență din același oraș. De 7 zile, acesta a dispărut, iar familia și apropiații le cer oamenilor care au informații despre el să sune de urgență la 112.

„DISPĂRUT! VĂ ROG DISTRIBUIȚI!
Deoarece au trecut 7 zile și încă nu am aflat nimic de Dan vă rog dacă aveți vreo informație sau îl vedeți sunați la 112 sau scrieți-mi în privat! A dispărut acum 7 zile în Deva, a fost internat la Spitalul de urgențe Deva și de 7 zile a dispărut și nu mai știm nimic de el! Posibil să fie într-o stare psihică gravă fără să știe cine este sau unde se află! Orice informație ne este de folos! Mulțumim!” a fost mesajul postat de un internaut, pe grupul „Ești din Târgu Mureș dacă…”

Un alt caz de dispariție, în Brașov

Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată astăzi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 82 ani, din municipiul Brașov, a plecat de la domiciliu în dimineața zilei de 8 ianuarie, în jurul orei 08.00, fără a reveni.

Vârstnicul are 1,72 m, 65 kg, păr alb, ochi căprui, constituție astenică.

„La momentul plecării bărbatul purta o jachetă scurtă, de culoare maro, pantaloni din material textil, de culoare gri, șapcă, de culoare gri, iar în picioare purta pantofi, de culoare neagră. Bărbatul are asupra sa cartea de identitate”, au informat reprezentanții Poliției Județene Brașov.

loading...
loading...