Abuz inimaginabil trait de o romanca in Italia. Ce i-a facut barbatul...

Abuz inimaginabil trait de o romanca in Italia. Ce i-a facut barbatul pe care il ingrijea este greu de descris in cuvinte

2653
0
SHARE
loading...

Caz cutremurator in Italia, acolo unde o romanca in varsta de 62 de ani a fost supusa unor chinuri inimaginabile de italianul pentru care lucra ca ingrijitoare.

loading...

Valentino Ventura, in varsta de 77 de ani, rezident in localitatea italiana Macerata, a fost achitat de instanta, dupa ce a fost acuzat ca a abuzat-o sexual pe romanca.Potrivit presei din Peninsula, citata de rotalianul.com, femeia, care locuia cu italianul in aceeasi casa, ar fi fost supusa unor tratamente inumane.A lasat-o fara apa calda si fara incalzire, i-a dat sa manance numai rosii si paine invechita, i-a furat 470 de euro, a abuzat-o sexual, a lovit-o si amenintat-o.
Toate aceste fapte ar fi avut loc in perioada noiembrie – decembrie 2011. Intr-unul dintre aceste episoade, barbatul de 77 de ani ar fi trantit femeia pe pat si, sub amenintarea ca o da afara din casa, a inceput sa o pipaie. Nu de putine ori, italianul a atins-o pe romanca in zonele intime ale corpului, scrie Cronache Maceratesi.

Cu toate acestea, ieri, procurorul Enrico Riciioni a cerut Tribunalului din Macerata ca Valentino Ventura sa fie absolvit de orice vina.
Batranul a fost astfel achitat de acuzatiile aduse pentru ca nu existau suficiente dovezi care sa probeze aceste fapte.

loading...