Pentru că s-a produs o întreagă isterie creată de problema cumpărăturilor în contextul epidemiei cu coronavirus și a lipsei drojdiei de bere în toate formele, gospodinele nu mai au cum să încingă cuptoarele.
Gabriela Cristea se numără printre ele, dar a mai găsit niște „urme” de drojdie la plic și a încercat să facă maia acasă, cu apă și făină, pentru a multiplica cantitatea.
Gopsodină cum este, vedeta Antena Stars, care prezintă de acasă un cooking show culinar numit „Victorienii”, este optimistă că va reuși ceea ce și-a propus. Astfel că, Gabrilea Cristea coace pâine de casă, iar bruneta a explicat pe canalul ei de IGTv cum ar trebui să arate drojdia de bere pe care nu a mai găsit-o prin sertare.
A amestecat două grame de drojdie uscată cu 100 de grame de făină și 200 ml de apă, apoi a pus la frigider și a amestecat. O a doua rețetă este cu o lingură de făină, amestecată cu 100 ml bere, pe care o avea deja în casă, și două lingurițe de zahăr. Ambele compoziții le-a pus la frigider, urmând să coacă pâine cu cartofi.
Un proiect mai vechi al Gabrielei Cristea a prins contur, născut din pasiunea sa pentru gastronomie. Mare amatoare de gătit, bruneta a anunțat că va fi gazda unui show culinar care a început de curând pe Instagramul ei, IGTv, care se transmite chiar din bucătăria sa, iar operator de imagine este chiar soțul ei, Tavi Clonda.
sursa:https://www.bzi.ro/gabriela-cristea-a-recunoscut-cum-a-trecut-peste-isteria-cumparaturilor-3913455?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR2193lGEWFRZac0cs-jVYphb8sa0bSCokr8Cv9-VSMPYEG_OeN4LvZhMCI