Acasă DIVERSE / REȚETE CULINARE Ce să pui în aluatul pentru cașcavalul pane ca să iasă aromat....

Ce să pui în aluatul pentru cașcavalul pane ca să iasă aromat. Ingredientul pe care puține gospodine se gândesc să-l folosească

39
0

Dacă vrei un cașcaval pane aromat, asigură-te că îl prepari în acest mod. Un ingredient secret îi va da un gust cu adevărat deosebit.

RECLAMĂ

Tu știi ce să pui în aluatul pentru cașcavalul pane? Sunt unele ingrediente pe care le cunoști deja foarte bine. Altele în schimb pot să facă diferența când vine vorba de gustul final al preparatului tău.

De ce să pui ierburi aromate în aluatul pentru cașcavalul pane

Cașcavalul pane este un preparat cu adevărat delicios. Acesta se consumă imediat după ce e gata, astfel încât să ne putem bucura de acea consistență moale în interior, dar și crocantă în exterior.

Prepararea cașcavalului pane nu e deloc dificilă. Astfel, ai nevoie de doar câteva minute în bucătărie pentru a face acest preparat. Chiar și așa, niște mici ingrediente pot face diferența la final.

Dincolo de de cașcaval și de ingredientele pentru crusta crocantă, asigură-te că folosești ierburi aromate. Acestea vor oferi o aromă aparte. Lista cu ingrediente necesare este următoarea:

  • 200 g caşcaval
  • 1 ou
  • 1 lingură de faină
  • 2 linguri de lapte
  • 3 linguri de untdelemn
  • sare și piper
  • ierburi aromate

Cum se prepară cașcavalul pane

În ceea ce privește modul de preparare, prima oară se taie cașcavalul în felii groase. Acestea trebuie să aibă o grosime de un deget. După ce cașcavalul este pregătit, te poți apuca de aluat. Bate un ou cu făină, alături de piper, sare după gust, dar și ierburi aromate.

Ce să pui în aluatul pentru cașcavalul pane? Pe rând, ingrediente menționate anterior. Astfel, trece prin lapte cașcavalul, iar mai apoi scurge-l bine. Trece-l apoi prin oul bătut și tăvălește-l în pesmet.

Cașcavalul pane se pune imediat la prăjit, în uleiul încins, la foc mic. Se ține în tigaie până când se rumenește pe ambele părți. Spre deosebire de șnițele, cașcavalul pane trebuie consumat imediat după ce e făcut, pentru că ulterior se întărește.

Preparatele pane sunt în general adorate de multe persoane, în special de copii. Cu siguranță dacă ai mers undeva ai văzut că în meniul pentru cei mici găsești șnițel pane, ori cașcaval.

Adevărul este însă că poți prepara inclusiv pește pane, dar și ciuperci ori legume. Acestea trebuie doar trecute prin făină, ou, iar mai apoi prin pesmet și prăjite la o temperatură potrivită. Rezultatul este o textură delicioasă și crocantă.

Sursa: Ce să pui în aluatul pentru cașcavalul pane ca să iasă aromat. Ingredientul pe care puține gospodine se gândesc să-l folosească – Fanatik.ro

RECLAMĂ