Acasă Stiri Alimentele la care Lora a renunțat pentru a fi în formă maximă...

Alimentele la care Lora a renunțat pentru a fi în formă maximă la 41 de ani. Cum i s-a schimbat viața artistei

406
0

La ce alimente a renunțat Lora pentru a se menține în formă maximă la vârsta de 41 de ani. Cum i s-a schimbat viața celebrei artiste după o vizită la medic. Declarațiile vedetei.Lora, în vârstă de 41 de ani, a surprins pe toată lumea cu noul său regim alimentar, renunțând la unele dintre mâncărurile preferate pentru a-și menține silueta de invidiat și pentru a face față unei recente descoperiri medicale: intoleranța la gluten.

RECLAMĂ

La ce alimente a renunțat Lora

Artista a vorbit deschis despre modul în care a trebuit să-și reevalueze obiceiurile alimentare și cum aceasta a schimbat complet perspectiva asupra nutriției.

Fiind întotdeauna preocupată de sănătate și aspectul său, Lora a făcut întotdeauna alegeri alimentare conștiente. Cu toate acestea, artista a aflat că suferă de intoleranță la gluten, o descoperire care a provocat o reconfigurare completă a dietei sale.

„Se poate și fără gluten, dar pentru că este complicat tot timpul să-mi cumpăr pâine fără gluten și chestii fără gluten, am renunțat la ele. Că nu am timp să-mi procur. Așa că practic acum mă hrănesc cu proteină de calitate, cu legume multe, fructe. Eu am început să mănânc fructe, ceea ce înainte nu făceam. Beau apă, nu mai beau sucuri, nu beau prostii. Brânzeturile pot avea urme de gluten, dar nu am probleme de genul acesta. Cică sunt și anumite condimente, anumite medicamente care pot avea în compoziție gluten și atunci încerc să fiu atentă. Spun la orice restaurant unde mă duc să aibă grijă că am problema asta. Dacă nu sunt atentă, mă umflu”, a mărturisit Lora, potrivit Ego.ro

Ce alimente pot conține gluten
Produse de panificație și făină: Chiar și cele mai tentante produse de panificație, precum pâinea, covrigii, prăjiturile și fursecurile, pot conține gluten. De asemenea, multe mixuri de făină pentru copt și alte produse de patiserie pot avea în compoziție gluten.
Cârnați și carne tocată: Cârnații sau carnea tocată pot conține gluten dacă sunt folosite ingrediente adiționale. Pentru cei sensibili la gluten, este important să citiți etichetele cu atenție și să alegeți produse sigure.
Băuturi distilate pe bază de cereale: Berea, whisky-ul, votca și alte băuturi alcoolice distilate pot fi realizate din cereale care conțin gluten, cum ar fi orzul sau grâul. Chiar dacă distilarea poate elimina majoritatea glutenului, unele persoane sensibile pot experimenta reacții adverse.Produse din ciocolată: Unele produse din ciocolată pot conține gluten, mai ales dacă sunt umplute cu ingrediente care îl conțin. Atenție la ciocolata umplută, trufe sau alte delicatese similare.
Sosuri, ketchup și maioneză: Chiar și condimentele sau sosurile pot conține gluten ca ingrediente ascunse. Unele sosuri pentru salate, ketchup sau maioneză pot avea în compoziție ingrediente care conțin acest protein.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/alimentele-la-care-lora-a-renuntat-pentru-a-fi-in-forma-maxima-la-41-de-ani-cum-i-sa-schimbat-viata-artistei-313496.html

RECLAMĂ
Articolul precedentRăspopitul Pomohaci a păcătuit din nou, pe un drum public / Ciocanul judecătorului, ultima speranță!
Articolul următorPovestea desprinsă din filme a lui Iulian Gherguț. Cum a trăit 8 ani în captivitate