Acasă Monden Andreea Bănică, prinsă într-un triunghi amoros, în adolescență. Cei doi care se...

Andreea Bănică, prinsă într-un triunghi amoros, în adolescență. Cei doi care se luptau pentru inima ei erau veri. Cum a ajuns, de fapt, vedeta să se căsătorească cu Lucian Mitrea –»

322
0

Andreea Bănică a fost prinsă într-un triunghi amoros, în adolescență, însă destinul i-a surâs în cele din urmă și l-a ales pe Lucian Mitrea. La început, vedeta a oscilat între actualul ei soț și vărul acestuia. În prezent, Andreea Bănică are o viață la care alții doar visează, iar în plan sentimental parcă înflorește de la o zi la alta.

RECLAMĂ

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de aproape trei decenii, timp în care au devenit părinții a doi copii și unul dintre cele mai apreciate cupluri mondene de la noi. Pe vremea când s-au cunoscut situația stătea cu totul diferit. Și el, și ea își doreau pe cineva și destinul le-a surâs, doar că nu i-a adus împreună din prima. Acum au o viață cum mulți doar visează, fără lipsuri, cu afaceri și cariere de succes, dar și cu o iubire ce înflorește parcă de la zi la zi.

Andreea Bănică a fost prinsă într-un triunghi amoros, în adolescență

Însă, deși multă lume le admiră acum familia, puțini sunt cei care știu cum a început, de fapt, relația dintre artistă și omul de afaceri. În primul rând, trebuie spus faptul că Lucian Mitrea este cu puțin mai mic decât frumoasa cântăreața, însă această diferență nu a contat pentru ei.Plus că, la început, nici nu se punea problema să formeze un cuplu. Pe vremea când s-au cunoscut situația cu totul diferit. Și el, și ea își doreau pe cineva și destinul le-a surâs, doar că nu i-a adus împreună din prima, ci alături de cei mai apropiați oameni ai lor.Și asta pentru că Lucian Mitrea s-a combinat cu buna prietenă a Andreei Bănică, în timp ce ea se cuplase cu verișorul celui care astăzi îi este soț.

„El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu, clasa a X-a, el a intrat în a IX-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele dintr-a X-a… M-am gătit și, împreună cu o colegă, m-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Că să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade.

Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite”, a spus Andreea Bănică, în urmă cu mai mult timp.

Cum i-a câștigat Lucian Mitrea inima artistei

Însă, deși destinul i-a vrut împreună de la prima întâlnire, cei doi nu și-au lăsat iubirea la voia întâmplări și au făcut în așa fel încât să se reunească. Inițial, câteva luni bune, Andreea, Lucian și verișorul acestuia au fost prinși ca într-un triunghi amoros, căci ambii râvneau la inima artistei.

Doar că cel care a plusat, cucerind-o astfel pe cântăreață, a fost Lucian Mitrea. Se întâlnea cu ea pe ascuns, fără ca verișorul lui să știe, punea paie pe foc și își încerca norocul cu gesturi mici, dar romantice. Astfel că, în cele din urmă, dragostea a intervenit între cei doi și nu a mai ținut cont de nimeni și nimic.

„Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. A durat câteva luni până când Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga fitile vărului său să renunțe la mine. Lucian venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele. Făcând asta ceva timp, m-am îndrăgostit”, a povestit Andreea Bănică.

sursa:https://www.bzi.ro/andreea-banica-a-fost-prinsa-intr-un-triunghi-amoros-in-adolescenta-cum-a-ajuns-sa-se-casatoreasca-cu-lucian-mitrea-4815684?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR0TafvsRnDa9U_GChl_kEkExEnXXlfDy5SXf14KxMAHELm2CnJSiLQ-HLE

RECLAMĂ
Articolul precedentMarcela Fota și fiul ei au atras toate privirile la un eveniment. Cât de mare a crescut David
Articolul următorVeta Biriș vorbește despre retragerea din muzică! De ce îi este cel mai teamă: „Îmi este rușine să mă uit în ochii oamenilor”