Acasă STIRI SPORTIVE „Leii” lui Dică au rezolvat meciul cu Voluntari în 20 de minute...

„Leii” lui Dică au rezolvat meciul cu Voluntari în 20 de minute » FCU Craiova se apropie de play-off!

243
0

FCU Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-1, în deschiderea rundei cu numărul 5 din Superligă.FC Voluntari și-a consumat norocul și inspirația în victoria de runda trecută, 2-1 contra Rapidului, și a fost un partener de antrenament pentru elevii lui Nicolae Dică. FCU Craiova, din nou fără sprijinul Peluzei Sud, i-a încântat pe cei 2.900 de spectatori prezenți la meci.

RECLAMĂ

FCU Craiova, show cu FC Voluntari 

Iureșul a început în minutul 4, când Sidibe l-a găsit perfect pe Chițu în interiorul careului advers. Atacantul oltenilor a înscris cu un șut la colțul scurt. După doar 10 minute, Chițu i-a întors favoarea mijlocașului belgian. Sidibe a trimis în poarta goală, din 6 metri.

Formația antrenată de Ilie Poenaru nu s-a dezmeticit. Atacurile spre poarta lui Vâlceanu au continuat să curgă, iar Van Durmen a modificat din nou tabela.

Dică a ordonat retragerea după pauză. Într-un moment în care FCU Craiova evolua cu un om în minus, Baeten primind îngrijiri medicale pe margine, Sigurjonsson a redus din diferență. 

Era chiar minutul 78, cel în care Voluntariul suna revenirea în cel mai recent meci direct, barajul pentru Conference League. Oltenii conduceau atunci tot cu 3-0, s-a terminat 3-3. Nu a fost cazul de această dată.

FCU Craiova se apropie de play-off în Superligă

FCU Craiova leagă victoriile și urcă pentru moment pe locul 8 în Superligă. FC Voluntari rămâne provizoriu pe poziția secundă.

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcu-craiova-fc-voluntari-3-1-in-etapa-25-din-superliga-707517.html

RECLAMĂ
Articolul precedent„Aș spune că-i terminată! Regretă, n-a vrut s-o omoare! E rău acum, regretă”, a mărturisit mama Loredanei, după ce a vizitat-o în penitenciar.
Articolul următorAurelian Chițu, omul meciului FC U Craiova – FC Voluntari, mesaj pentru suporterii olteni: „Sperăm să îi facem să revină alături de noi!”