Acasă Monden Scandal monstru între două bombe sexy din lumea showbiz-ului autohton. Ar fi...

Scandal monstru între două bombe sexy din lumea showbiz-ului autohton. Ar fi vorba despre sume uriașe: ”Mi-a spus să mă mut cu ea”

438
0

Este scandal monstru între două bombe ale showbiz-ului românesc! Cea care face acuzații deosebit de grave este nimeni alta decât Delia Rexha, un personaj care nu este deloc străin de showbiz-ul autohton. ”Ținta” este o artistă extrem de cunoscută de la noi din țară. Stați să vedeți ce au de împărțit cele două, dar și de la ce a pornit totul! Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, are toate detaliile!

RECLAMĂ

Spynews.ro, cel mai tare site de știri din țară, vă prezintă în exclusivitate scandalul momentului. Delia Rexha vine cu acuzații grave la adresa unei artiste cunoscute, iar noi avem toate detaliile în acest sens. Iată ce spune bruneta!

Scandal între două bombe sexy din lumea showbiz-ului

Delia Rexha a mărturisit că a cunoscut-o pe artista respectivă pe rețelele de socializare. După un schimb de mesaje, artista i-ar fi propus să se întâlnească, pentru a scoate o piesă împreună. Inițial, Delia Rexha a refuzat-o.

EXCLUSIV. Scandal monstru între două bombe sexy din lumea showbiz-ului autohton. Ar fi vorba despre sume uriașe: ”Mi-a spus să mă mut cu ea”
EXCLUSIV. Scandal monstru între două bombe sexy din lumea showbiz-ului autohton. Ar fi vorba despre sume uriașe: ”Mi-a spus să mă mut cu ea”
Pentru că ar fi avut deja colaborări cu alte case de producție, Delia Rexha i-a spus, inițial, artistei că nu este de acord cu această piesă, până când, într-o zi, a mers în București, pentru a fi prezentă la o emisiune.
După emisiune, aflându-se în același oraș în care locuiește și artista și profitând de acest lucru, Delia Rexha ar fi acceptat să scoată câteva piese cu cântăreața, mai ales având în vedere faptul că artista chiar i-a propus să locuiască împreună.
Fără să stea prea mult pe gânduri, Delia Rexha a acceptat, însă artista ar fi înștiințat-o că, după o discuție cu proprietara apartamentului, este nevoită să scoată din buzunar suma de 500 de euro.
Delia Rexha, amenințată și cu banii luați

Ei bine, Delia Rexha a plătit această sumă, așa cum chiar ea a mărturisit, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea din târg, așa că s-a întors în Oradea, acolo unde locuiește și în prezent.
În acea perioadă, Delia Rexha s-a confruntat și cu probleme de sănătate. Ulterior, în loc să își primească banii înapoi sau să ajungă la o rezolvare cu cea care i-a dat de înțeles că îi este prietenă, a fost amenințată.
”Ne-am cunoscut pe Facebook, mi-a propus să trag o piesă cu ea. Eu nu am avut cum, pentru că aveam programată deja piesă, să trag la Ticy. Ea mi-a spus că de ce nu trag piesă la ea, că are și ea studio, am refuzat, pentru că trăgeam la Ticy și Niky Yaya, că au abonați mulți pe canal. Și după două săptămâni am stabilit o întâlnire. Eu aveam treabă în București, eram la Acces Direct cu Liviu Guță. Când am ieșit, am plecat la ea, mi-a spus să dorm la ea, să mă mut cu ea. Am spus ok, am stat câteva zile, după am plecat pe la studiori, am mai scos două piese eu și ea una. Și i-am oferit îmbrăcăminte cu care să filmeze, i-am dat-o ei. Am filmat piesele, după care am venit acasă. Ea spunând că m-a văzut cu bani, a spus să mă mut la ea, că a vorbit cu proprietara de la ea din bloc și e 500 de euro (n.r. chiria). Am dat bănuții, și după am venit cu ceva cântare la Oradea, am stat vreo două săptămâni, am rămas aici, pentru că aveam probleme de sănătate”, a explicat Delia Rexha.

Pe de altă parte, Delia Rexha ar fi fost amenințată de mai multe persoane din cercul de prieteni al artistei.
”După ce am văzut că e țeapă și că se îngroașă gluma, i-am spus să îmi dea banii. M-a amenințat… Deci era țeapă cu apartamentul. După, mi-au dat cerere multe fete, printre care și dansatoarea lui Florin Salam, să plec în Anglia… Vreau să ne pună la detectorul de minciuni, pe mine și pe ea, pentru că e o mincinoasă”, a adăugat Delia Rexha.

SURSA:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/exclusiv-scandal-monstru-intre-doua-bombe-sexy-din-lumea-showbizului-autohton-ar-fi-vorba-despre-sume-uriase-mia-spus-sa-ma-mut-cu-ea-297393.html

RECLAMĂ
Articolul precedentEugen Neagoe a debutat cu dreptul la Universitatea Craiova, 3-1 în amicalul cu Kecskemeti! Croatul Roguljic, implicat la toate golurile oltenilor
Articolul următorAlunecare de teren în Horezu, județul Vâlcea. Drumul spre Târgu Jiu este închis