Acasă STIRI SPORTIVE Eugen Neagoe a debutat cu dreptul la Universitatea Craiova, 3-1 în amicalul...

Eugen Neagoe a debutat cu dreptul la Universitatea Craiova, 3-1 în amicalul cu Kecskemeti! Croatul Roguljic, implicat la toate golurile oltenilor

309
0

În primul meci de verificare din cadrul stagiului de pregătire din Turcia, Universitatea Craiova a întâlnit formaţia maghiară Kecskemeti, care, cu câteva ore mai devreme, jucase un alt amical, împotriva Rapidului, giuleştenii câştigând cu 3-1. La debutul lui Eugen Neagoe pe banca tehnică,  Universitatea Craiova s-a impus cu acelaşi scor, 3-1, în faţa ocupantei locului 2 în prima ligă maghiară, Kecskemeti, goluri marcate de Roguljic (47), Raul Silva (53) şi Rivaldinho (89), respectiv Hadaro (48).

RECLAMĂ

Ante Roguljic, un gol şi două assist-uri

Amicalul dintre Universitatea Craiova şi Kecskemeti a fost dominat de la un capăt la altul de olteni, dar prima repriză a fost una „albă”, toate golurile venind după pauză. Eugen Neagoe a folosit sistemul 4-3-3, antrenorul folosind formule diferite în cele două reprize. Noul-venit, Alexandru Işfan, a fost introdus la pauză şi a avut o ocazie cu un şut periculos de la distanţă.

Dar eroul primului meci din 2023 al Ştiinţei a fost croatul Ante Roguljic. El a deschis scorul în minutul 47, dintr-un penalty acordat pentru un henţ în careu. La numai un minut distanţă, maghiarii au egalat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, la care Lazar a fost spectator. În minutul 53, Universitatea Craiova a preluat din nou conducerea, Raul Silva marcând cu un şut din întoarcere, în urma unui corner executat de Roguljic. Tot Ante Roguljic a fost coautor şi la ultimul gol, cel de 3-1, croatul recuperând o minge în preajma careului advers şi servindu-l ideal pe Rivaldinho, care a înscris cu capul.

Eugen Neagoe a folosit formula: L. Popescu (46 Lazar) – Martic (46 Hanca), Găman (46 Papp), Mitrea (46 Raul Silva), Vătăjelu (46 Benga) – Screciu (46 Căpăţână), Creţu (46 Mateiu), Nistor (46 Roguljic) – Cîmpanu (46 Işfan), Markovic (46 Rivaldinho), Ivan (46 Danciu).

De partea cealaltă, Kecskemeti a folosit formula: A. Varga – Bodor, Polyak, Vago, Buna, Hadaro – Hatvani, Nikitscher, Horvath – B. Gyori, Greczi.

Universitatea Craiova mai joacă două amicale, pe 15 ianuarie

Kecskemeti este ocupanta locului secund în prima ligă din ţara vecină şi cu câteva ore mai devreme a întâlnit Rapidul, într-un alt amical, câştigat de giuleşteni cu 3-1. Eugen Neagoe a fost coleg cu preşedintele lui Kecskemeti, Laszlo Czeh, la Ferencvaros, în sezonul 1994-1995, când „Fradi” a cucerit eventul. Kecskemeti ocupă locul 2 în prima ligă maghiară, la 8 puncte de liderul Ferencvaros, care are însă două meciuri mai puţin. Lotul lui Kecskemeti este evaluat la 4,63 milioane de euro, cel mai bine cotat jucător fiind atacantul muntenegrean Uros Djuranovic, care a evoluat şi la Poli Iaşi. 

Celelalte două meciuri amicale ale Universităţii Craiova vor fi în ultima zi de cantonament, pe 15 ianuarie, cu Slask Wroclaw, locul 11 din Polonia, şi cu Partizan Belgrad, locul 2 din Serbia.

SURSA:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/eugen-neagoe-a-debutat-cu-dreptul-la-universitatea-craiova-3-1-in-amicalul-cu-kecskemeti-croatul-roguljic-implicat-la-toate-golurile-oltenilor-19579144

RECLAMĂ
Articolul precedentGhinion teribil pentru Eugen Neagoe încă din primul amical al iernii! Doi titulari s-au „rupt” în partida de pregătire cu Kecskemeti și riscă să rateze reluarea campionatului
Articolul următorScandal monstru între două bombe sexy din lumea showbiz-ului autohton. Ar fi vorba despre sume uriașe: ”Mi-a spus să mă mut cu ea”