Acasă Stiri Iartă-ne, Adriana. După Alexandra și Luiza, sistemul te-a ucis și pe tine

Iartă-ne, Adriana. După Alexandra și Luiza, sistemul te-a ucis și pe tine

656
0

Tragedia de la Caracal, unde Alexandra și Luiza au fost ucise de un psihopat, s-a repetat la Gura Șuții, Dâmbovița. Aici, Adriana, o fetiță de numai 11 ani, a fost răpită de pe stradă și ucisă, cel mai probabil de un cetățean olandez, lăsat să plece din țară. Ca și în cazul crimelor comise de Dincă, Poliția și Parchetul au dat-o, iar, în bară, iar România a devenit prin această tragedie și un tărâm internațional pentru criminali de copii. Iartă-ne și tu, Adriana! Am ajuns să ne rugăm ca următoarea victimă să nu fie copilul nostru.

Privind, aseară, conferința de presă în care șeful IJP Dâmbovița și procurorul de caz se felicitau pentru moartea Adrianei Feraru (sună șocant și aberant, dar așa au stat lucrurile), mi-am dat seama că fetița de 11 ani răpită și ucisă nu a avut nicio șansă. Instituțiile din România sunt în metastază, iar siguranța copiilor noștri pur și simplu nu mai există!

RECLAMĂ

Astăzi au ieșit la iveală imagini surprinse de camerele de supraveghere cu mașina principalului suspect, un cetățean olandez, în dreapta sa fiind Adriana, fetița care a fost răpită pe drumul de la școală spre casă.

Ca și în cazul Caracal, descoperim acum că anchetatorii au avut acces la suficiente probe cât să-l împiedice pe suspect măcar să părăsească România. În schimb, după ce au stat de vorbă cu el, chiar așa s-a exprimat procurorul de caz, olandezul a fost lăsat liber și ”monitorizat” până la graniță, de unde i s-a pierdut urma.

În orice țară, cei care s-au ocupat de acest caz, ca și de tragedia de la Caracal, ar fi dați afară din sistem pentru neglijență criminală. Cel mai probabil, acest lucru nu se va întâmpla, iar părinții Adrianei își vor îngropa fata în timp ce anchetatorii se vor acoperi de scuze. În cazul lor există și cadavrul…:(

P.S. Oare câți copii trebuie să mai moară pentru ca statul român să-i împiedice pe criminali să-și facă ”meseria”?

sursa; observatorph

RECLAMĂ
Articolul precedentAlexandra, o minora dispărută din Constanța data in urmărire de către Politisti!
Articolul următorPoliţistă trasă de păr, lovită cu pumnii şi picioarele în Eforie Sud. Agresorii au fost condamnaţi