Acasă Stiri Procurorul-șef DIICOT, informații de ultimă oră despre crimele din Caracal: „Nu a...

Procurorul-șef DIICOT, informații de ultimă oră despre crimele din Caracal: „Nu a recunoscut violurile”

1044
0

Felix Bănilă a făcut o serie de declarații de ultimă oră despre crimele din Caracal. Cazul dispariției celor două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost preluat de DIICOT pe data de 26 iulie.

RECLAMĂ

Au existat indicii despre trafic de persoane, întrucât bunicul a fost apelat în două rânduri de către un bărbat necunoscut care i-a dat de înțeles că nepoata sa a fost condusă în altă țară. 

Procurorul-șef DIICOT a declarat că, până la acest moment, Gheorghe Dincă, nu a recunoscut acuzațiile de trafic de minori, dar nici faptul că le-ar fi violat pe cele două adolescente. În timpul unuia dintre cele trei apeluri efectuate de Alexandra la 112, tânăra le-a spus polițiștilor că bărbatul a agresat-o sexual. 

„În curtea lui Gheorghe Dincă au fost găsite urmele arderii unui corp, într-un butoi, fără capace, respectiv cenușă și fragmente osoase. Dinții din butoi erau de natură umană. Există indicii că faptele din ambele dosare au fost comise de aceeași persoană. Inculptatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, după care s-a preocupat să scape de cele două cadavre, precizând că pe cel de-al doilea l-a ars, iar pe primul l-ar fi aruncat în Dunăre. Nu a recunoscut că le-ar fi violat și nici săvârșirea de trafic de minori.”, a declarat Felix Bănilă. 

Soția lui Gheorghe Dincă, complice la crime

Procurorul-șef DIICTOT a mai declarat că a fost deschis un dosar penal pentru complicitate la omor, pe numele soției criminalului din Caracal, Elena Dincă

„În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019, cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus Felix Bănilă.

Criminalul din Caracal, acuzat de profanare de cadavre și morminte

Totodată, procurorul-șef DIICOT a oferit detalii neștiute din ancheta crimelor din Caracal. Potrivit spuselor lui Felix Dănilă, Gheorghe Dincă este acuzat de profanare de cadavre și morminte: „Urmărirea penală a fost din nou extinsă, în 2 septembrie 2019, sub aspectul comiterii a două infracțiuni de profanare de cadavre sau morminte.”

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentBărbat din Iași, arestat după ce și-a violat soția și cei șapte copii. Minorii erau forțați să fumeze și să bea alcool
Articolul următorAlin, iubitul cântăreţei Oana Radu, a murit după ce a fost incendiat de un vecin