Acasă Stiri Bărbat din Iași, arestat după ce și-a violat soția și cei șapte...

Bărbat din Iași, arestat după ce și-a violat soția și cei șapte copii. Minorii erau forțați să fumeze și să bea alcool

1235
0

Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-ar fi violat soția în repetate rânduri, amenințând-o cu un cuțit. Individul și-ar fi abuzat sexual și cei șapte copii ai săi, pe care i-a bătut, înjurat și înfometat. 

RECLAMĂ

De asemenea, tatăl și-ar fi obligat copiii să fumeze și să bea alcool, relatează Mediafax. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au propus, joi, instanței arestarea preventivă a bărbatului din Iași, pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Judecătoria Iași a decis ca ieșeanul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul din Iași acuzat că și-a violat soția și cei șapte copii se numește Valentin Iacob și are aproape 45 de ani, relatează Bună Ziua Iași. La sfârșitul lunii iulie 2019, bărbatul a băut alcool și în toiul nopții și-a trezit soția pe care a obligat-o să meargă în camera de la mansardă, împreună cu fiul lor de un an. Deși a fost refuzat, individul și-a obligat soția să întrețină relații sexuale, amenințând-o că o taie cu cuțitul. Mai mult, din toamna anului 2018 până în iulie 2019, ieșeanul „i-a dezbrăcat de la jumătate în jos pe minorii în vârstă de 11 ani, 4 ani, 6 ani, 10 ani şi i-a supus unor acte de natură sexuală, profitând de imposibilitatea lor de a-şi exprima voinţa”. De asemenea, din toamna lui 2018 și până în iulie 2019, bărbatul este acuzat că și-ar fi abuzat sexual fetița de opt ani, de cel puțin trei ori. „Inculpatul, de la naşterea fiecăruia dintre cei 7 copiii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 1 an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, i-a ameninţat cu cuţitul, şi-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condiţiile de trai necesare şi nici educaţia corespunzătoare, acţiuni care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiecăruia dintre copii, faptele întrunind elementele constitutive a 7 infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, conform sursei citate.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost supus unei expertize psihiatrice din care reiese că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor. Cei șapte copii şi mama lor au fost preluaţi de într-un centrul al Direcţiei de Asistenţă Socială. 

Sursa: libertatea

RECLAMĂ
Articolul precedentO tânără din Sălaj a vrut să-și vândă copilul nou-născut. Ce sumă a cerut și cine era cumpărătorul
Articolul următorProcurorul-șef DIICOT, informații de ultimă oră despre crimele din Caracal: „Nu a recunoscut violurile”