Acasă Stiri O tânără din Sălaj a vrut să-și vândă copilul nou-născut. Ce sumă...

O tânără din Sălaj a vrut să-și vândă copilul nou-născut. Ce sumă a cerut și cine era cumpărătorul

377
0

O tânără în vârstă de 20 de ani, care a născut în iulie un copil la spitalul din orașul Huedin, a decis să vândă nou născutul.

RECLAMĂ

Tânăra s-a înțeles cu cumpărătorul, un bărbat în vârstă de 54 de ani din Cluj, să-i dea copilul în schimbul sumei de 15.000 de lei, a informat mediafax. Bărbatul urma să achite suma în două tranşe, respectiv 1.000 euro în momentul întocmirii certificatului de naştere, iar restul sumei de bani urmând să fie achitată în momentul în care copilul împlineşte vârsta de un an. A zis că e tatăl biologic Pentru a da aparenţă de legalitate vânzării-cumpărării bebeluşului, cei doi s-au înţeles să declare în fals că bărbatul este tatăl biologic al minorului, acesta să-l recunoască şi pe cale de consecinţă să intre în posesia lui, pe o cale aparent legală, respectiv ca părinte al său. Astfel, cei doi au mers la Oficiul de Stare Civilă din cadrul Primăriei Oraşului Huedin, judeţul Cluj, unde fiecare a dat o declaraţie pe propria răspundere cu privire la faptul că bărbatul este tatăl biologic al copilului. După ce a fost obţinut certificatul de naştere, bărbatul i-a plătit tinerei 2.100 de lei. Vineri, cei doi vor fi prezentaţi Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Sursa: libertatea

RECLAMĂ
Articolul precedentMinciuna din cazul Nadiei, doctorița care și-ar fi îngropat bebeluțul în curtea casei: „Contrar afirmațiilor…”
Articolul următorBărbat din Iași, arestat după ce și-a violat soția și cei șapte copii. Minorii erau forțați să fumeze și să bea alcool