Acasă Stiri Avocatul familiei Măceşanu, mărturisire-şoc: „Poate fi declarat decesul”

Avocatul familiei Măceşanu, mărturisire-şoc: „Poate fi declarat decesul”

738
0

Vineri, la scurt timp după ce Felix Bălină, procurorul-şef DIICOT, a făcut o serie de declaraţii de ultimă oră privind ancheta în cazul Caracal, avocatul familiei Măceşanu a aruncat bomba! Procedural, poate fi declarat decesul Alexandrei. 

RECLAMĂ

Potrivit celor spuse de procurorul-şef DIICOT, Gheorghe Dincă este acuzat de profanare de cadavre şi morminte, urmărire penală fiind din nou extinsă pe 2 septembrie, sub acest aspect. De asemenea, a fost deschis un dosar penal pentru complicitate la omor pe numele Elenei Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă. 

Ţinând cont de toate probele găsite de anchetatori, de analiza petelor de sânge şi a dinţilor şi de alte investigaţii făcute de anchetatori, avocatul familiei Măceşanu a declarat vineri, 6 septembrie, că, deşi ancheta nu s-a finalizat în cazul Alexandrei, procedural, se poate declara decesul. 

„Nu vă putem spune nimic deocamdată, suntem la nivel de studiu. Nu vă pot spune nimic. Procedural, da, poate fi declarat decesul”, a declarat avocatul familiei Măceşanu, potrivit Antena3.

Săptămâna aceasta, părinţii Alexandrei Măceşanu s-au prezentat la sediul DIICOT, unde li s-a pus în faţă un conspect al raportului de la INML.

Aceştia nu au predat buletinul tinerei, crezând în continuare şi având speranţa că fiica lor este în viaţă. De altfel, după această „vizită” la sediul DIICOT, mama Alexandrei Măceşanu a precizat că vor continua să lupte pentru aflarea adevărului. 

Încă de la începutul anchetei, atât familia Alexandrei Măceşanu, cât şi familia Luizei Melencu, nu au luat în calcul ipoteza uciderii, ci cea a unei reţele de trafic de persoane. 

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentUn bărbat din Cluj a mers la spital să cumpere un bebeluş şi aproape că a reuşit
Articolul următorUn tânăr din Daneți este ultimul producător din județ care se poate lăuda cu lubenița de toamnă