Prințesa Diana se răsfăța cu preparate simple, dar delicioase, precum cotletul de miel rece. Un fost bucătar al Palatului Buckingham a dezvăluit că aceasta avea mereu această gustare în frigider, iar bucătăria regală era locul în care își savura momentele de relaxare.
Prințesa Diana s-a bucurat pe deplin de privilegiile de a face parte din Familia Regală Britanică, inclusiv de posibilitatea de a-și alege preparatele culinare preferate. Acest lucru i-a permis să se răsfețe cu preparate gătite de angajați, iar un fost bucătar al Palatului Buckingham, Mervyn Wycherley, a dezvăluit că din frigiderul Prințesei Diana nu lipsea niciodată un fel de mâncare destul de simplu, dar gustos.
Spre surprinderea multora, nu era vorba de preparate sofisticate sau gustări dulci, ci de cotlet de miel rece. Wycherley a explicat că, în calitate de bucătar al Palatului Buckingham, obișnuia să-i lase preparatele preferate în frigiderul mic al Prințesei, iar acest preparat era unul dintre ele, potrivit click.ro.
Secretele culinare ale Prințesei Diana: Ce mânca, de fapt, prințesa favorită a lumii!
Un alt fost angajat al Palatului Buckingham a povestit că Diana obișnuia să meargă adesea în bucătărie între mesele principale, pentru a se bucura de gustarea ei „secretă”, în timp ce petrecea timp alături de personalul regal pe care îl considera parte din familia sa. În ciuda statutului său regal, Diana păstra un comportament simplu și deschis față de cei care o serveau.
Pe lângă cotletul de miel rece, Diana avea și alte preferințe culinare. Darren McGrady, fostul ei bucătar personal, a povestit într-un interviu pentru „Reader’s Digest” că Printesa îi plăcea să mănânce ardei grași umpluți cu dovlecei, ciuperci, parmezan și mozzarella. La desert, ea prefera budinca americană și Crème Brûlée cu stafide, preparate ce o răsfățau după mesele principale.