Home Monden What’s Up, căutat de poliție, în dosarul drogurilor / Chemat în fața...

What’s Up, căutat de poliție, în dosarul drogurilor / Chemat în fața judecătorilor

139
0
loading...

Artistul What’s Up este chemat în fața judecătorilor, pentru a da explicații într-un dosar DIICOT, iar pentru că nu a mai fost găsit la fostul domiciliu, magistrații au cerut ca inculpatul să fie căutat de poliție.

loading...
loading...
  • Judecătorii au apelat la poliție, pentru a-l găsi pe What’s Up
  • Artistul este citat la tribunal, într-un dosar DIICOT

Când credea că a scăpat definitiv de probleme, în condițiile în care procurorii DIICOT i-au clasat dosarul pentru deținere de droguri, Marius Ivancea, alias What’s Up, s-a trezit căutat de poliție. Motivul: judecătorii au emis pe numele artistului citații, pentru ca acesta să se prezinte la proces, însă corespondența s-a întors la expeditor, deoarece destinatarul nu mai locuia la adresa indicată. Astfel, magistrații au dispus, recent, ca polițiștii să îl localizeze pe inculpatul Ivancea și să transmită instanței noul domiciliu, pentru ca acesta să fie citat ca la carte. Procesul în care What’s Up este chemat la bară a fost deschis de procurorii DIICOT, care au solicitat instanței confirmarea deciziei de clasare a dosarului în care a artistul a fost cercetat pentru deținere de substanțe interzise. Dacă judecătorii vor admite cererea DIICOT, What’s Up poate răsufla ușurat, însă există și posibilitatea ca instanța să trimită dosarul înapoi la DIICOT, pentru continuarea anchetei. Conform legii, „în cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”.

Anul trecut, Marius Ivancea a scăpat devinitiv și de dosarul de ultraj. După ce a fost ținut la sertar jumătate de an, iar lumea a uitat de scandal, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au decis să claseze dosarul în care Marius Ivancea, alias What’s Up, era acuzat că a agresat trei polițiști. La fel ca și DIICOT, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a trimis instanței dosarul pentru confirmarea soluției, iar judecătorii au fost de acord: „Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulata in dosarul nr. 10207/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanţa nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunţarea la urmărire penală, în cauza având ca obiect infracţiunile prev de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN şi RĂDUNĂ ALIN SEBASTIAN, IOVA DANIEL NICOLAE, CAIN LUCIAN În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”. What’s Up a fost acuzat de ultraj la finele anului 2019, când a fost săltat de un echipaj al Secției 17.

Pentru că artistul era agresiv, agenții au încercat să-l imobilizeze, moment în care acesta l-a mușcat de picior pe unul dintre ei. În plus, artistul i-a amenințat pe oamenii legii cu bătaia și ar fi afirmat chiar că va apela la bătăuși profesioniști.

loading...
loading...