Home Monden Vlăduța Lupău și soțul, fotografie din dormitor! Cum au reacționat fanii la...

Vlăduța Lupău și soțul, fotografie din dormitor! Cum au reacționat fanii la vederea imaginii: ”Să veniți cu un bebe”

135
0
loading...

Vlăduța Lupău și soțul ei se află într-o bine meritată vacanță departe de România, tocmai în Maldive! Iată cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți în pat, spre surprinderea fanilor! 

loading...
loading...
  • Cum s-a fotografiat Vlăduța Lupău cu soțul ei în pat.
  • Și-au pus fanii pe gânduri

Pentru Vlăduța Lupău e cea mai frumoasă perioadă, asta după ce în urmă cu doar câteva zile împreună cu soțul ei și-au făcut bagajele și au decis să plece în vacanță tocmai acolo unde vedetele preferă să meargă atunci când vremea din țară e rece.

Ei bine, iată că în aceste momente cântăreața și partenerul său de viață, Adi Rus sunt împreună în Maldive, acolo unde se bucură de peisaje de poveste, dar și de timpul în doi.

Vlăduța Lupău și soțul, fotografie din

În urmă cu doar câteva zile acesta și-a sărbătorit ziua de naștere, iar printre cuvintele pe care Vlăduța Lupău i le-a adresat, unele dintre ele ne-au dus cu gândul că aceasta ar fi însărcinată, asta deoarece artista a precizat ”ce nu ai…vine”, fapt care imediat ne-a lăsat cu un semn de întrebare: e oare însărcinată cântăreața?

Astăzi, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie de senzație din dormitor, acolo unde se afla împreună cu partenerul ei de viață.

”🤍Există și dimineață de luni perfectă!🤍
Ne-a zis cineva …“Ziua de luni a fost anulată. Vă puteti întoarce in pat!”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul imaginii.

Știm cu toții că ea mereu a spus că vrea să devină mamă, astfel că și fanii au înțeles acest lucru, iar unul dintre ei a reacționat imaginii.

”Să veniți cu un bebe de acolo”, le-a spus unul dintre admiratori celor doi.

Ce spune Vlăduța Lupău despre sarcină

Vlăduța Lupău își dorește să devină mămică și consideră că acest lucru nu o va afecta deloc în carieră și va putea să se împarte foarte bine între viața de familie și cea profesională.

Ea recunoaște însă că va fi greu, dar are încredere că se va descurca în acest rol, dar momentan așteptam să confirme dacă într-adevăr urmează să devină mămică în curând.

”Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm.”, a declarat Vlăduța Lupău.

sursa: Vlăduța Lupău și soțul, fotografie din dormitor! Cum au reacționat fanii la vederea imaginii: ”Să veniți cu un bebe” (spynews.ro)

loading...
loading...