Home Monden Vlăduța Lupău, pregătită să devină mămică? Ce spune artista: ”Noi așteptăm”

Vlăduța Lupău, pregătită să devină mămică? Ce spune artista: ”Noi așteptăm”

73
0
loading...

Vlăduța Lupău a reușit să surprindă pe toată lumea cu răspunsul său! Este sau nu însărcinată artista? Interpreta de muzică populară, mai sinceră ca niciodată în platou la ”Showbiz Report”!

loading...
loading...
  • Vlăduța Lupău, pregătită să devină mămică?
  • Ce spune artista despre o posibilă sarcină?
  • Interpreta de muzică populară, mai sinceră ca niciodată!

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. O voce caldă, mereu plină de energie și cu zâmbetul pe buze, interpreta de muzică populară a ajuns să fie iubită de toată lumea. Și cum tot mai des apare în prezența nepoatei sale, fanii se întreabă dacă Vlăduța ascunde ceva de ei! Cum ce? O sarcină!

Este Vlăduța Lupău însărcinată?

Invitată telefonic în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, interpreta de muzică populară a lămurit cum stau, de fapt, lucrurile. Întrebată de Natalia Mateuț dacă se simte pregătită să devină mămică, Vlăduța a declarat că toate aceste lucruri nu țin de ea sau de soțul ei, ci de Dumnezeu.

Artista își dorește foarte mult o fetiță sau un băiețel, însă, nu știe când va veni acest moment în viața ei. Este convinsă că îi va fi greu, dar știe că îi are aproape pe părinți și își pune tot sprijinul în ei!

”Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm.”, a declarat Vlăduța

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...