Home Monden Vlăduța Lupău, mesaj emoționant de ziua de naștere a fratelui ei! Imagini...

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant de ziua de naștere a fratelui ei! Imagini de colecție cu cei doi!

137
0
loading...

Este bucurie mare în familia Vlăduței Lupău! Frumoasa cântăreață a aniversat ieri o persoană specială! Fratele cunoscutei artistei și-a sărbătorit atunci ziua de naștere, iar cum cei doi sunt și acum foarte atașați unul de celălalt, vedeta i-a transmis cu această ocazie mai multe mesaje emoționante prin care și-a exprimat iubirea față de dânsul, împărtășindu-le în același timp fanilor mai multe imagini de colecție cu cei doi atât din prezent, cât și din copilărie!

loading...
loading...
  • Vlăduța Lupău, mesaj emoționant de ziua de naștere a fratelui ei!
  • Imagini de colecție cu cei doi!

Vlăduța Lupău este o adevărată norocoasă! Spunem asta pentru că îndrăgita artistă se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Este frumoasă, se laudă cu un succes extraordinar în lumea muzicii, trăiește o poveste de dragoste ca-n povești alături de partenerul ei de viață, Adi Rus, cu care se pregătește de nuntă, și unde mai pui că are un frate și niște părinți pe care-i iubește ca pe ochii din cap și cu care ține permanent legătura?!

După ce și-a bucurat toți admiratorii de pe rețelele de socializare atunci când le-a dezvăluit mai multe fotografii cu două persoane importante din viața ei: mama și nepoțica, ieri, celebra interpretă de muzică populară i-a luat pe fani prin surprindere cu alte imagini de colecție, de această dată cu fratele ei.

Ce i-a transmis Vlăduța Lupău fratelui său de ziua lui de naștere

Gestul artistei a fost făcut de ziua de naștere a fratelui său, Bogdan. Mai exact, cu această ocazie, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor cum arată ruda ei, transmițându-i și câteva mesaje emoționante.

Cum arătau cei doi în copilărie

În dreptul fotografiilor din copilărie cu Vlăduța Lupău și fratele ei, Bogdan, vedeta le-a spus internauților că el a fost cel care i-a oferit sprijinul de care avea nevoie, conducând-o de mână până ce a ajuns aici unde se află astăzi.

„M-o cam dus de mână până am ajuns mari! OAMENI mari! / Frățiorul meu mare! La mulți ani! Are mama un băiat și-o fată!”, a spus Vlăduța Lupău despre fratele ei.

Totodată, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor că ea și fratele ei au fost nedespărțiți din grupa mare, urmând același liceu și aceeași facultate.

„Din grupa mare am fost de nedespărțit! Aceeași bancă, același liceu, aceeași facultate, aceeași casă, aceeași mașină, aceiași bani!”, a continuat ea.

loading...
loading...