Viitorul – Craiova: primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

Viitorul – Craiova: primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

16
0
SHARE
loading...

Antrenorul italian are 4 alegeri importante de făcut și nu toți jucătorii vor fi împăcați cu decizia tehnicianului!

În primele două runde ale campionatului, Craiova nu a primit gol și a înscris de fiecare dată. Acest lucru nu înseamnă neapărat că problemele din defensiva oltenilor s-au rezolvat. Apărarea alb-albaștrilor continuă să fie nesigură, chiar dacă Rotaru l-a transferat pe Marius Constantin pentru a face ordine în fața porții.

loading...
loading...

Luni seara, Craiova joacă pe terenul celor de la Viitorul Constanța, formație ce mereu a pus în dificultate defensiva echipelor pe care le-a întâlnit. Astfel, Cristiano Bergodi se vede nevoit să alinieze o echipă cât mai stabilă și să nu riște prea mult în atac. Vlădoiu nu este încă refăcut complet, în timp ce Vătăjelu, jucătorul folosit în banda dreaptă în ultimele meciuri, nu a arătat cel mai bun fotbal. O variantă pentru cea poziție este Papp, dar nici el nu este 100%. Totodată, Bălașa ar putea evolua acolo

Primul 11 probabil al lui Cristiano Bergodi: Pigliacelli – Bălașa, Constantin, Acka, Bancu – Mateiu, Cicâldău, Nistor, Baiaram, Koljic, Mihăilă.

Dacă antrenorul va decide să introducă un alt fotbalist sub 21 de ani în locul lui Baiaram, o variantă în afara lui Vlădoiu ar fi Mitran. Totodată, Ovidiu Bic își poate face loc pe poziția lui Mateiu, mijlocașul ce nu mai este printre favoriții lui Bergodi.

Sursa: 3minute.net

loading...
loading...