VIDEO | Imaginile care îți vor topi sufletul! Un copil de 2...

VIDEO | Imaginile care îți vor topi sufletul! Un copil de 2 ani cântă la mormântul tatălui său și îl roagă să se joace cu el.

350
0
SHARE
loading...

Internauții au fost de-a dreptul mișcați sufletește de un copil de numai 2 ani, care efectiv le-a topit inima! Micuțul a fost filmat de către mama sa, la mormântul tatălui său, acolo unde a început să-i cânte și să-l roage să se joace cu el.

loading...

Un copil de 2 ani a fost filmat de mama sa în ipostaze extrem de emoționante. După ce tatăl său a murit în urmă cu 2 ani, micuțul a mers alături de mama lui la mormântul tatălui său, acolo unde a început să-o cânte acestuia și să-l roage să vină și să se joace cu el.

Întreg internetul a fost sensibilizat de micuț, iar filmulețul a ajuns viral pe internet și a fost distribuit de o mulțime de internauți. „Este emoţionant şi mă bucur să îl văd jucându-se aşa, însă mi se rupe sufletul gândindu-mă la relaţia pe care ar fi avut-o dacă Darren ar fi fost în viaţă. De asta fac fotografii, filmez. Pentru că vreau ca atunci când va creşte, să vadă şi să înţeleagă că i-a fost alături în acest fel tatălui său” a povestit mama micuțului, pe Facebook.

„Ştie că tata este acolo, dar nu ştie că a murit cu adevărat. Având în vedere vârsta lui, nu cred că înţelege conceptul de moarte. S-a obişnuit să îl vadă doar în fotografii şi vorbeşte cu el prin mine. În ultimele trei luni, Harvey a cerut multe. Se uită în jur și dacă cineva este blond, întreabă dacă e tati. Este inimaginabil să ştii că Darren nu a putut petrece decât un an alături de el. La început a fost foarte greu. Harvey este imaginea întruchipată a tatălui său” a mai spus Jessica, mama copilului.

Sursa: Spynews

loading...