Victor Pițurcă poate rămâne fără cel mai important fotbalist!

Victor Pițurcă poate rămâne fără cel mai important fotbalist!

76
0
SHARE
loading...

Rotaru îi poate vinde lui Pițurcă cel mai important jucător! Oferta de nerefuzat ce o poate scoate pe Craiova din lupta pentru titlu!

Victor Pițurcă vrea titlul, dar are o problemă: jucătorii U21. Antrenorul Craiovei s-a plâns că nu are destui tineri de valoare. În momentul de față, Mihăilă este cel mai important fotbalist al Universității, nu doar pentru că este eligibil pentru regula federației, ci și datorită evoluțiilor senzaționale de la echipa de club și de la naționala U21. Totuși, noua perlă din Bănie poate părăsi echipa.

loading...
loading...

Fostul șef al centrului de copii și juniori al Craiovei, Silviu Bogdan, a dezvăluit că patronul alb-albaștrilor are pe masă o ofertă de 5 milioane de euro pentru Mihăilă, iar aceasta ar putea crește în urma negocierilor chiar la 7 milioane.

În acest moment, un club important din Europa este dispus să dea minimum 5.000.000 de euro pe Vali Mihăila. Cred ca oferta poate merge până spre 7.000.000, dar sunt sigur că, din câte îl știu pe Mihai Rotaru, nu îi va da drumul. Cel puțin până la vară, sigur nu va pleca”, a spus Silviu Bogdan la Oltenia Tv, în cadrul emisiunii „Fotbal Plus”.

Este puțin probabil ca Miahi Rotaru să refuze o ofertă de 7 milioane de euro, chiar și în această iarnă. Dacă privim transferurile lui Screciu, Ivan, Băluță, Mitriță sau Gustavo, patronul clubului nu a riscat să rateze o afacere de excepție. Și Mitriță, Ivan, Gustavo sau Băluță erau jucători providențiali pentru echipă în momentul plecării, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe olteni să îi vândă. Screciu era și el un fotbalist de perspectivă, a cărui cotă putea exploda oricând, dar nu s-a refuzat o ofertă de două milioane de euro. Așadar, sunt șanse foarte mari ca Mihăilă să fie vândut în iarnă, dar numai în cazul în care oferta de 7 milioane de euro se va concretiza și va ajunge pe biroul conducerii clubului.

Sursa: 3minute

loading...
loading...