Victor Pițurcă: ”Mă aștept la îmbolnăviri masive în România!”. Fostul selecționer crede...

Victor Pițurcă: ”Mă aștept la îmbolnăviri masive în România!”. Fostul selecționer crede că CFR Cluj va primi titlul

39
0
SHARE
loading...

Victor Pițurcă este sceptic în privința reluării campionatului la data preconizată  – dimpotrivă, fostul selecționer crede că această ediție de campionat va fi “înghețată”.

loading...

Cred și eu, ca și Hagi, că acest sezon e compromis. Nu cred că se mai poate juca, nu văd cum. Aprilie, mai, iunie, iulie, cred că sunt compromise în România.

Mă aștept la vremuri grele, la îmbolnăviri masive în România. Cred că foarte mulți români, poate chiar și noi, avem acest virus. Văd că sunt veniri masive din Italia, din Spania.

Victor Pițurcă ar fi de acord ca CFR Cluj să devină campioană la masa verde

Cred că nici zece la sută din ei nu intră în carantină. Mă aștept la ce e mai rău, va veni momentul când se vor deconta toate acestea.

Dacă federația decide să oprească acest campionat, probabil se va păstra actualul clasament, asta e realitatea din teren,” a precizat fostul antrenor al Universității Craiova într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.

Dan Petrescu vrea ca CFR Cluj să primească de acum titlul! Cum își motivează dorința

Dan Petrescu ar prefera ca în cazul în care campionatul nu se va putea relua, ierarhia finală să fie stabilită după cum s-a încheiat sezonul regulat. 

Asta ar însemna ca echipa sa, CFR Cluj, să fie declarată din nou campioană.

“Spre deosebire de alte ligi din Europa, noi am jucat deja tur-retur în România, deci nu s-ar supăra nimeni dacă s-ar încheia aşa cum a fost. Ar fi logic, nu ar fi nimic împotriva fotbalului. 

Să se ia ce a rămas jucat până acum, ştiţi ce supărat sunt eu cu playoff-ul ăsta,” a explicat Dan Petrescu într-o intervenţie la emisiunea Fotbal Club.  

Sursa: digi sport

loading...