VICA BLOCHINA A FOST EXTERNATĂ! PRIMA IMAGINE CU VEDETA, DUPĂ OPERAȚIA LA...

VICA BLOCHINA A FOST EXTERNATĂ! PRIMA IMAGINE CU VEDETA, DUPĂ OPERAȚIA LA PICIOR

132
0
SHARE
loading...

Vica Blochina a fost externată, după ce a fost operată la picior. Vedeta le-a mulțumit fanilor ei pentru mesajele primite și a publicat prima fotografie cu ea, după intervenție.

loading...

Vica Blochina a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta a publicat, ieri, pe contul ei de Instagram, mai multe imagini de pe patul de spital în timp ce medicii îi puneau piciorul în ghips.

„Mi-am rupt osul de la degetul mic al piciorului. S-a întâmplat în timpul antrenamentului. Azi am venit la spital să îmi fac o radiografie și mi-au spus că trebuie operat. Acum aștept să intru în operație. O să fiu nevoită sa stau cu piciorul în gips”, a declarat Vica Blochina, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Se pare că este prima intrevenție de acest gen prin care a trecut Vica Blochina. Vedeta susține că până în prezent nu a mai avut probleme de sănătate, care să necesite o astfel de intervenție. Operația, însă, a decurs bine iar astăzi ea a fost externată. (CITEȘTE ȘI: VICA BLOCHINA, FILMULEȚ INCENDIAR: ”NEA PIȚI, UITĂ-TE AICI, FRATE!” VIDEO)

”În drum spre casă de la spital. După ce aseară am avut operația reușită la picior… cu zâmbetul pe buze și cu oameni dragi lângă mine!!! Dragii mei, vă mulțumesc pentru sutele de mesaje primite de încurajare ???? sunt absolut onorată !!!”, a scris Vica pe pagina sa de Instagram.

Sursa: cancan

loading...