Sat. Sep 26th, 2020

Cu noi e altfel!

UPDATE. Oficial! Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la o biserică din Capitală. Când va fi înmormântat actorul din „Liceenii”

2 min read

Costin Mărculescu a murit. Actorul din „Liceenii” a fost găsit fără suflare, în noaptea de miercuri spre joi, în propria locuință.

loading...

UPDATE: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost adus la o biserică din Capitală, iar Mara Bănică a anunțat când va fi înmormântat. Detalii, aici.

UPDATE: Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă, însă era îmbrăcat, potrivit unei surse apropiate a actorului.

UPDATE: Costin Mărculescu a lăsat un bilet sfâșietor, când a crezut că va muri. Mara Bănică a făcut dezvăluirea. Toate detaliile, 

Ultimul mesaj pe care Costin Mărculescu i l-a trimis unui prieten a fost la fel de alarmant. Ce i-a scris, aflați aici!

Ce lovituri uriașe a primit Costin Mărculescu, când trebuia să fie cel mai fericit! De ce și-a cunoscut fiul abia la 5 ani. Tensiuni cu mama copilului, în direct. „Să îl lăsăm!” VIDEO

UPDATE. Medicii legiști ar fi finalizat autopsia în cazul lui Costin Mărculescu și ar fi anunțat că acesta a murit de infarct, potrivit România TV. Mai multe detalii, aici.

UPDATE. Detalii ce ar fi putut duce la moartea lui Costin Mărculescu au fost dezvăluite. Se pare că actorul din „Liceenii” avea datorii considerabile, în afară de unele probleme de sănătate.

Totuși, Costin Mărculescu era entuziasmat pentru un eveniment ce urma să aibă loc curând

Sursa: a1.ro

loading...