Un tată și-a violat fiica de 14 ani, după ce mama ei...

Un tată și-a violat fiica de 14 ani, după ce mama ei a murit! Copila a rămas însărcinată

454
0
SHARE
loading...

Tatăl a patru copii a violat-o pe fiica cea mare, după ce mama ei a murit de cancer la sân. Adolescenta a rămas însărcinată, iar adevărul a ieșit la iveală abia după ce a născut.

loading...

Un tată a fost arestat pentru că a lăsat-o însărcinată pe fiica lui de doar 14 ani. Fata era oarbă, iar grozăvia s-a întâmplat la doar câteva luni după ce mama ei a murit de cancer.

Polițiștii l-au prins pe agresor în casa lui din Tam Nong, un oraș din nord-estul Vietnamului, după ce copila a născut o fetiță. Testele ADN care au fost efectuate au arătat că el era tatăl bebelușului abia venit pe lume.

Detalii șocante au ieșit la iveală după ce tatăl a fost arestat

Mama fetei de 14 ani murise de cancer la sân, iar ea și cei trei frați ai ei ajunseseră să trăiască din mila vecinilor. Cu toții au fost impresionați de povestea tatălui care a rămas să crească singur patru copii și îl ajutau cu bani și alimente. Se pare, însă, că bărbatul ajunsese să consume toțăi banii pe care îi primea pe băuturi alcoolie și jocuri de noroc.

Bunica fetiței al cărui nume nu a fost dezvăluit a vorbit despre problemele pe care nepoata ei le avea. Adolescenta avea dificulăți de învățare din cauza unei anomalii genetice de care suferea toată familia. Nu doar ea era oarbă, ci și restul familiei își pierduse parțial vederea, iar lucrurile riscă să se înrăutățească, relatează The Sun. 

Bătrâna a mia spus și că familia lor este atât de săracă încât toți copiii dorm în același pat și se gândește cu groază la faptul că încă un bebeluș va veni pe lume și că nu va mai fi un bărbat în casă, care să poată munci.

Sursa: wowbiz

loading...