Un tânăr din Constanţa şi-a dat foc la maşină, pe stradă, după...

Un tânăr din Constanţa şi-a dat foc la maşină, pe stradă, după ce a fost amendat de 7 ori

136
0
SHARE
loading...

Un tânăr din Constanţa a cedat nervos, după ce a fost sancţionat contravenţional de şapte ori, ducând maşina în faţa sediului Serviciului Rutier Constanța şi apoi i-a dat foc.

loading...
loading...

Tânărul, care este din sat Moșneni, comuna 23 August, a stropit mașina cu benzină și i-a dat foc. El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru gestul său, urmând să fie propus pentru o măsură preventivă.

Şi-a dat foc la maşină după şapte amenzi

Polițiștii din cadrul Secției 4 au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul I.C. Brătianu, în fața sediului Serviciului Rutier Constanța, are loc un incendiu la un autoturism. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de polițiștii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani și-ar fi incendiat autoturismul, informează ct100.ro.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, în perioada 2016-2020, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional de 7 ori de polițiștii rutieri (printre altele, pentru nefolosirea centurii de siguranță de trei ori, viteză excesivă și ITP expirat), iar în cursul zilei de astăzi i-a fost reținut permisul de conducere pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare.

Bărbatul a stropit mașina cu benzină și i-a dat foc.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.

Sursa: observator

loading...
loading...