Home Stiri Un manelist cunoscut riscă puşcăria, după ce a încercat să mituiască un...

Un manelist cunoscut riscă puşcăria, după ce a încercat să mituiască un poliţist, neavând asigurare la Rolls Royce-ul de 200.000 de euro

163
0
loading...

Manelistul autointitulat Țancă Uraganul este anchetat de poliţişti, după ce a încercat să-i mituiască pe agenţii care l-au oprit în trafic. Andrei Velicu tocmai ce întorsese pe linie continuă şi nici nu avea asigurare pentru bolidul Rolls Royce, pe care dăduse 200.000 de euro.

loading...
loading...

Ca să nu rămână fără carnet, manelistul Ţancă Uraganul ar fi încercat să-i mituiască pe poliţişti, ca să îl lase să plece fără vreo sancţiune. Oamenii legii s-au ţinut tare, mai ales că în jurul lor se adunaseră mai multe persoane de etnie, care le spuneau să ia banii şi să-l lase în pace pe manelist.

Manelistul Ţancă Uraganul a încercat să mituiască poliţiştii

Andrei Velcu, cunoscut sub numele de manelist Ţancă Uraganul, ar fi încercat să ofere mită unui polițist care l-a prins în timp ce efectua o manevră interzisă cu mașina. În plus, manelistul nu avea asigurare la mașina Rolls Royce pe care a dat 200.000 de euro, informează ziarulincomod.ro.

Ţancă ar fi încercat în mod repetat să ofere bani agenţilor, cât şi pasagerul care se afla în maşină, iar la un moment dat mai multe persoane de etnie s-au strâns în jurul poliţiştilor ca să-i determine să ia banii şi să-l lase pe Ţancă în pace.

Poliţiştii s-au ţinut tare, l-au amendat pe manelist şi i-au reţinut şi numerele de la maşină. De asemenea, un dosar a fost deschis pentru încercarea de dare de mită a lui Ţancă Uraganul.

Sursa: observator

loading...
loading...