Un avion Antonov An-26 s-a prăbușit în Ucraina. Cel puțin 22 de...

Un avion Antonov An-26 s-a prăbușit în Ucraina. Cel puțin 22 de oameni au murit

2
0
SHARE
loading...

Un avion de tip Antonov An-26 s-a prăbușit în Ucraina, în apropiere de Harkov, în această seară. Din primele informații, aeronava avea la bord mai mulți cadeți, iar cel puțin 22 de persoane au murit. “Fără cuvinte”, a scris președintele Ucrainei pe Facebook, care a anunțat că sâmbătă va ajunge la locul tragediei.

loading...
  • Avion prăbușit în Ucraina, vineri seara, în apropiere de Harkov
  • Cel puțin 22 de oameni au fost găsiți fără viață
  • La bordul aeronavei care a luat foc erau cadeți, tineri militari
loading...

Tragedie aviatică în Ucraina. Un avion de tip Antonov An-26 s-a prăbușit în apropiere de localitatea Chuhuiv, aflată la aproximativ 30 de kilometri de orașul Harkov.

Aeronava a fost cuprinsă de flăcări în urma impactului violent. Potrivit presei din Ucraina, cadeții mai aveau doi kilometri până la pista de aterizare.

Serviciul de Urgență Național din Ucraina a anunțat că 28 de persoane erau la bordul avionului. 22 de trupuri au fost găsite fără viață, însă doi pasageri au reușit să supraviețuiască în urma impactului. Operațiunea este în desfășurare, transmite unian.info.

Volodimir Zelensky, președintele Ucrainei

Fără cuvinte.

“O teribilă tragedie în regiunea Harkov. Un avion An-26 s-a prăbușit, erau cadeți ucraineni. Sunt morți și răniți. La acest moment, 20 de morți au fost confirmați. Se caută alții. Doi au supraviețuit. Din primele informații, erau 28 de pasageri la bord. Fără cuvinte.

Dezastrul s-a produs în timp ce avionul ateriza. Am format de urgență 

sursa: observatornews.ro

loading...
loading...