Home Stiri Un arădean gelos și-a înjunghiat fosta iubită sub privirile copilului lor. Bărbatul...

Un arădean gelos și-a înjunghiat fosta iubită sub privirile copilului lor. Bărbatul a fost reținut

149
0
loading...

Atac sângeros ieri după-amiază, în orașul Pecica, județul Arad. O tânără în vârstă de 34 de ani a fost înjunghiată de fostul ei iubit, sub privirile copilului lor de 13 ani.

loading...
loading...
  • Tânăra de 34 de ani a fost rănită și transportată la spital.
  • Agresorul a fost reținut, fiind propusă arestarea sa pentru tentativă de omor.

Scenele teribile s-au petrecut marți, în jurul orei 15:00, în orașul Pecica.

Bărbatul de 51 de ani a intrat în casa fostei iubite și a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuțit, de față fiind și copilul celor doi.

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad – Unitatea de Primiri Urgențe, cu plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului și picioarelor, potrivit aradon.ro.

Agresorul a fost reținut, fiind propusă arestarea sa pentru tentativă de omor

Ce spun procurorii

“Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 08.07.2020 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat în vârstă de 51 ani, cu privire la comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, prev. de art.32 Cod penal rap la art.art.188 al.2 Cod penal şi violare de domiciliu, prev.de art.224 al.2 Cod penal, cu aplic.art.38 al.1 Cod penal.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că:

În data de 07.07.2020, în jurul orei 15.30, inculpatul, având asupra sa un cuţit, a pătruns prin escaladare în curtea imobilului în care locuiau fosta sa concubină şi copilul lor minor. Pe fondul geloziei, inculpatul i-a aplicat fostei sale concubine, în vârstă de 34 ani, mai multe lovituri cu cuţitul în zone vitale.

Inculpatul a fost reţinut în data de 07.07.2020 şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, iar reţinerea constituie măsură preventivă, activităţi care nu înfrâng principiul prezumţiei de nevinovăţie de care se bucură persoanele cercetate”.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...