Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, cercetat penal pentru că a împuşcat...

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, cercetat penal pentru că a împuşcat un câine

375
0
SHARE
loading...

Un angajat al unei cariere miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) este cercetat penal după ce, aflându-se în timpul serviciului, a împuşcat un câine, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Romina Dochian.

loading...

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bâlteni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că bărbatul în vârstă de 46 de ani, autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme letale de vânătoare, aflându-se în timpul serviciului în incinta unei cariere miniere, a executat mai multe focuri cu o armă de vânătoare, informează Agerpres.

loading...

Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul a efectuat acte de vânătoare pe un fond de vânătoare aflat în administrarea Asociaţiei Judeţene de Vânătoare şi Pescuit Sportiv Gorj, deşi nu poseda autorizaţie legală, ocazie cu care a împuşcat un câine.

“Suspectul a fost identificat la domiciliu de poliţiştii din comuna Aninoasa. La domiciliul său au fost identificate două arme de vânătoare precum şi mai multe cartuşe, fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală, fără drept”, a menţionat Romina Dochian. sursa: rtv.net

loading...
loading...