Ultima imagine cu Leo Iorga, pe patul de spital, a fost făcută...

Ultima imagine cu Leo Iorga, pe patul de spital, a fost făcută în urmă cu trei zile. Soția artistului: “Îmi doream doar să mai cânte puțin”

160
0
SHARE
loading...

Leo Iorga a murit după o luptă grea cu cancerul. Artistul s-a stins pe un pat de spital din Capitală, acolo de unde soția sa a oferit un interviu în urmă cu doar câteva zile. Își dorea să-l mai audă cântând măcar o dată. Tot atunci, Paula Iorga a oferit publicului o ultimă imagine cu artistul în viață. 

loading...
loading...

“Iau calmante și spun rugăciuni”, spunea soția lui Leo Iorga în urmă cu câteva zile, într-un interviu acordat Ciao.

Jurnaliștii publicației citate au găsit-o pe Paula Iorga în curtea unui spital din Capitală, acolo unde soțul ei, îndrăgitul artist Leo Iorga, se află internat de mai bine de o săptămână. Îmbrăcată într-un halat alb, cu o masca pe față, femeia avea lacrimi în ochi și citea dintr-o carte de rugăciuni. A mărturisit că se roagă la Dumnezeu să-i dea sănătate și putere soțului ei, Leo Iorga, internat în spital din cauza că i-a revenit o pneumonie.

“A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale. Că să se recupereze a făcut și o radioterapie pentru că boală asta a ajuns la nivelul părții osoase, la picior. De asta s-a și operat la picior că să poată să meargă, i-a montat o tijă. A avut ghinionul de a face pneumonie. De atunci nu a mai mers, din acest motiv a apărut și la spectacol, pe scenă, în cărucior, la Arenele Române. A fost un spectacol foarte mare și a mers și el pe scenă la ultima piesă pe care au cântat-o împreună. A cântat cum a putut că are oxigenarea slăbuță, având o boală a respirației”, povestea soția lui Leo Iorga.

Își dorea și se ruga la Dumnezeu să-l mai țină în viață, să-l mai audă cântând ea, dar și sutele de mii de fani pe care i-a bucurat cu vocea sa inegalabilă. Leo Iorga a încântat cu melodii celebre în formula Compact, formulă de aur, așa cum regretatul Florian Pittiș o numea.

Sursa: antena1

loading...
loading...