Ultima fotografie cu Cornel Galeș în viață! Fostul soț al Ilenei Ciuculete...

Ultima fotografie cu Cornel Galeș în viață! Fostul soț al Ilenei Ciuculete se mutase în Spania. FOTO

300
0
SHARE
loading...

Cornel Galeș a luat o decizie radicală în urmă cu aproximativ un an, atunci când s-a hotărât că vrea o schimbare majoră în viața lui. Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a mutat în Spania, alături de Viviana, femeia care îi era atât șefă, cât și iubită.

loading...
loading...

Era foarte conectat cu prietenii lui virtuali și posta diverse fotografii, melodii sau chiar mesaje despre ce se întâmpla la acel moment în viața lui. Fostul soț al Ilenei Ciuculete își schimbase se look-ul, își, lăsase barbă și parea mult mai relaxat, semn că existau lucruri bune în viața lui. Ultima fotografie, postată pe data de 12 august, îl înfățișa pe Cornel Galeș la piscină, bronzat și extrem de zâmbitor. Fotografia a fost apreciată de sute de persoane, iar mulți admiratori i-au transmis mesaje frumoase, prin care îl felicitau pentru faptul că a reușit să treacă peste perioada grea.

Luni de zile, Cornel Galeș a dus războie lungi cu fiii Ilenei Ciuculete, pe avere. La un moment dat, s-a săturat de certurile televizate și a decis să se retragă din viața publică, tocmai în Spania. Avea o viață aparent perfectă, însă cu doar două zile înainte să își găsească obștescul sfârșit postase o melodie veche, fapt ce i-a îngrijorat pe fani.

Vestea morții a fost confirmată de iubita lui

Inițial, Viviana, femeia care l-a făcut să zâmbească pe Cornel Galeș după moartea regretatei Ileana Ciuculete, a crezut că este vorba despre o farsă atunci când a aflat că bărbatul a murit. Ulterior, a confirmat vestea și abia și-a găsit puterea de a spune câteva cuvinte, șocul fiind extrem de puternic. 

“Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeul să îl odihnească.”, a declarat Viviana, potrivit Wowbiz.

Sursa: spynews

loading...
loading...