Ultima dorinţă a Mariei Ciobanu! Pe mâna cui lasă artista toată averea

Ultima dorinţă a Mariei Ciobanu! Pe mâna cui lasă artista toată averea

537
0
SHARE
loading...

Maria Ciobanu s-a întors recent în România după o absenţă de 3 ani, timp în care Ciocârlia muzicii populare româneşti a trăit în America alături de fiica ei, Camelia. Ani la rând, Maria Ciobanu a făcut naveta America – România. Marea artistă a dezvăluit ce vrea să se respecte cu stricteţe, după moartea ei!

loading...
loading...

Din cauza unor probleme de sănătate, Maria Ciobanu a fost avertizată atât de medicii din America, cât şi de cei din ţară să o lase mai uşor cu plecările și să aibă mai multă grijă cu oboseala și concertele, care o solicită foarte mult. Dar un artist complet, așa cum este Maria Ciobanu nu-și lasă niciodată țara și nici fanii să suspine de dorul cântecelor sale!

Așa că, în urmă cu o lună, Maria Ciobanu nu a mai ținut cont de nimic şi a urcat în primul avion, cu destinația București. Dacă cineva se întreba care este cea mai mare dorință a “Ciocârliei muzicii populare românești”, pe care aceasta o vrea respectată cu sfințenie după moartea sa, aceea este că artista își dorește cu ardoare să fie înmormântată pe pământ românesc. 

“Anii trec… le-am spus copiilor mei că, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele să ne aducă în ţara… nu vreau acolo să ne înmormanteze, eu vreau în pământul meu.”, a declarat Maria Ciobanu pentru Antena Stars.

Dorul de cei doi copii rămaşi în România, dar şi de nepoţi, a fost un alt motiv pentru care Maria Ciobanu şi-a dorit să se întoarcă în ţară. Ciocârlia muzicii populare româneşti a trăit poveşti de iubire intense, din care au rezultat trei copii frumoşi, Leontina, fiica cea mare, Camelia şi mezinul familiei, Ionuţ Dolănescu, pentru care Maria Ciobanu este dispusă să facă orice. Astfel,interpreta de muzică populară a decis ca averea de peste două milioane de euro, pe care a agonisit-o în cei peste 50 de ani de carieră doreşte să o lase copiilor şi nepoţilor.

Maria Ciobanu doreşte să stea liniştită la pensie, iar pentru asta s-a asigurat că fiilor ei nu le lipseşte absolut nimic. Astfel, în urmă cu ceva timp, celebra interpretă de muzică populară a trecut toate proprietăţile pe care le deţine pe numele celor trei copii. Mai exact, Leontina, Camelia si Ionut au devenit proprietarii a trei vile in Bucuresti, patru apartamente in Capitala, dar si cateva terenuri extrem de scumpe de pe langa Bucuresti.

“Cand ne-om duce, casa o să-i rămână Cameliei. Ea o să o moştenească, să le dea Dumnezeu sănătate şi să se întoarcă şi ei în ţară….sper să se intoarcă şi copiii, sper… Am la Los Angeles doi nepoţi de la Camelia, Cristian şi Mariana”, a mai spus artista.

 În plus, Maria Ciobanu a muncit mult de-a lungul anilor pentru a se asigura că nu le va lipsi nimic copiilor si nepoţilor săi, mai ales că interpreta a suferit mult timp din cauză că nu a avut cum să le fie aproape.

“Am avut momente foarte grele în viaţă. Nu am putut să-mi văd baiatul 23 de ani… Dumnezeu m-a întărit. Avea 23 de ani când a venit la mine şi mi-a dat Bună ziua”, a continuat Maria Ciobanu.

Când Maria Ciobanu vine în România, locuieşte în casa pe care a cumpărat-o cu ajutorul soţului ei, Mircea Câmpeanu.

“Momente grele au fost şi când mi-au demolat casa. M-am mutat în alta şi m-a dat afară şi de acolo. Mircea Câmpeanu este un om extraordinar de bun. A fost alături de mine şi în momentele grele, când m-au demolat şi când m-au dat afară din casă…. m-a ajutat să mă mut, eram prieteni de familie. El a găsit casuţa asta. Mie nu mi-a placut… am împrumutat 20.000 de euro, am renovat-o… Eu şi Câmpeanu ne simţim bine, suntem bucuroşi de cuibul acesta pe care îl avem până la bătrâneţe.”, a mai spus artista. sursa; spynews.ro

loading...
loading...