Ţeapa anului în fotbal! Un fotbalist român şi-a păcălit clubul cu milioane...

Ţeapa anului în fotbal! Un fotbalist român şi-a păcălit clubul cu milioane de euro!

1055
0
SHARE
Mihai Pintilii, Florin Gardos si Alexandru Chipciu, de la nationala Romaniei, saluta publicul la finalul meciului amical cu selectionata Danemarcei, disputat in Bucuresti, marti, 18 noiembrie 2014. LAURENTIU MICH / MEDIAFAX FOTO
loading...

Jena şi ruşinea nu fac casă bună cu fotbaliştii! Unul dintre cei mai titraţi jucători români se pregăteşte să dea o ţeapă de zile mari! „Victima” este chiar clubul la care acesta este legitimat şi care îl plăteşte regeşte.

loading...
loading...

Ajuns la 28 de ani, Florin Gardoş este decis să plece de la Southampton, cu orice risc. Nemulţumit de faptul că nu prinde un loc de titular, sătmăreanul este hotărât să le spună adio „Sfinţilor”. Şi nu oricum! Fostul fundaş de la FCSB intenţionează să-i lase cu buza umflată pe oficialii grupării engleze.

Deşi Southampton a plătit în schimbul său 6,8 milioane de euro în 2014, Gardoş vrea să plece gratis de la club. El nu pare să aprecieze nici măcar fapul că britanicii îl plătesc cu 25.000 de lire sterline pe săptămână şi nici că aceştia au avut răbdare cu el atunci când a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul drept şi a lipsit de pe teren mai bine de opt luni.

În curând, Florin va intra în ultimele şase luni de contract şi va avea dreptul să negocieze cu orice echipă. Evident, faptul că viitoarul său club nu va fi nevoit să achite vreo sumă de transfer în schimbul său îl face pe internaţionalul nostru să spere la un salariu cât mai mare.

Conform surselor noastre, Florin Gardoş este dorit de două echipe din liga a doua engleză. Leeds United şi Norwich City, ambele cotate cu şanse de promovare în Premier League, sunt grupările dornice să obţină semnătura sa.Până acum, Florin Gardoş a evoluat pentru trei echipe: Concordia Chiajna, FCSB şi Southampton. De când a ajuns în Anglia, fundaşul a bifat doar 18 jocuri pentru prima echipa a „Sfinţilor”, plus încă 14 pentru formaţia de rezerve. Pentru echipa naţională, Gardoş a jucat de 13 ori şi nu a marcat vreun gol.

loading...
loading...