Tânără cu un sac de pietre legat de gât scoasă din lacul...

Tânără cu un sac de pietre legat de gât scoasă din lacul Ciuperca, la Tulcea. Era căutată de două zile

94545
0
SHARE
loading...

O tânără cu un sac de pietre legat de gât a fost scoasă din lacul Ciuperca, la Tulcea. Era căutată de două zile, după ce fusese dată dispărută.

loading...
  • Tânăra fusese dată dispărută în urmă cu două zile.
  • Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca ea să fi fost victima unui omor.
loading...

Descoperire teribilă făcută de trecători la Tulcea, oamenii care mergeau pe malul lacului Ciuperca observând ceva care plutea, asemănător unui corp uman. A fost anunțată Poliția și din lac a fost scos trupul unei tinere femei.

În urma primelor cercetări a rezultat că femeia era dată dispărută de două zile. Din păcate, salvatorii sosiți la faţa locului nu au face altceva decât să constate decesul, care, conform martorilor, a survenit în urmă cu cel puţin o zi, scrie Tulcea Noastră.

Tânăra scoasă fără viață din lac avea 29 de ani și se întorsese de puțină vreme din Anglia. Apropiații spun că ar fi suferit o depresie, suferind de o boală gravă.

Criminaliştii iau în calcul atât sinuciderea, dar şi posibilitatea unui omor, ţinând cont în primul rând de rucsacul cu pietre atârnat de gâtul victimei. Oricare dintre variante va putea fi confirmată clar doar după efectuarea necropsiei.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...