Home Stiri Sorin Cârţu, răspuns la ironiile lui MM Stoica: „Suntem sătui de comentariile...

Sorin Cârţu, răspuns la ironiile lui MM Stoica: „Suntem sătui de comentariile lui”

51
0
loading...

Universitatea Craiova este de neoprit în Liga 1. Alb-albaştrii au învins-o, duminică seară, şi pe Dinamo, cu scorul de 1-0, şi are în acest moment 7 victorii în primele 7 etape.

loading...
loading...

Unicul gol al partidei a fost înscris de Alexandru Cicâldău, din penalty, după o fază controversată. Horaţiu Feşnic a acordat lovitura de la 11 metri după un contact în careu între Ante Puljic şi Marius Constantin, iar MM Stoica, oficialul celor de la FCSB a postat un comentariu ironic pe reţelele sociale.

Păi dacă-l ține, trebuie să cadă pe spate. Marius Constantin se aruncă în față! E greu cu CSU anul ăsta…”, a spus Mihai Stoica.

Reacţie imediată din partea Craiovei

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii, a reacţionat imediat şi a comentat pe marginea fazei în urma căreia s-a acordat lovitură de la 11 metri pentru Craiova. De asemenea, acesta nici nu a vrut să audă despre părerile oficialului de la FCSB.

Cred că a fost penalty, dar cel mai bine așteptăm părerea specialistului. Să ne explice Crăciunescu. În momentul în care un adversar face centură unui adversar, ne gândim că a căzut nu știu cum, trebuie să se arbitreze cu cartea de fizică în mână.

Suntem sătui de comentariile lui MM Stoica, nu mă interesează, nu-mi spune nimic. Nu mă obosesc să comentez ce spune el. Când tu sari cu mine la cap și eu te împing în săritură, nu e fault. Trebuia să-l lase pe Nemec să dea cu capul?”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Digi.

Sursa: gds.ro

loading...
loading...