Șoferul român de TIR care a ucis 4 gălățeni, în Germania, identificat....

Șoferul român de TIR care a ucis 4 gălățeni, în Germania, identificat. Are 33 de ani, e în comă

211
0
SHARE
loading...

Șoferul român de TIR care a ucis 4 gălățeni, în Germania, a fost identificat. Are 33 de ani, a fost gravă rănit și e în comă. Și TIR-ul din față, în care a fost proiectată mașina celor morți, era condus tot de un român!

loading...
  • În total, 7 români au fost implicați în carnagiul din Germania.
  • Doi dintre ei sunt șoferi de TIR.
loading...

Poliția germană a anunțat că au fost identificate toate persoanele implicate în teribilul accident de vineri, de pe A44, în care patru români au murit, iar alți doi sunt grav răniți, viețile lor fiind în pericol. Astfel, șoferul român de TIR care a provocat carnagiul are 33 de ani și anchetatorii au reușit să-l identifice.

Oficialii comisariatului de circulație 1 au putut clarifica identitatea celor implicați în accidentul din 11.09.2020, de pe A44, scrie Radio Bielefeld, pe site.

În jurul orei 12:52, un român în vârstă de 33 de ani a condus o semiremorcă până la capătul unui blocaj de circulație pe A44, în direcția Dortmund, între intersecția Lichtenau Westfalen și intersecția Wunnenberg-Haaren. Șoferul camionului a lovit violent un Opel Vivaro și l-a împins sub un alt camion. În Opel erau cinci ocupanți, toți români, dintre care patru au fost uciși în accident.

Un bărbat de 27 de ani, șoferul microbuzului, Ionuț, soția lui, Mirela, 27 de ani, un bărbat de 41 de ani și o femeie de 48 de ani, ambii dintr-o localitate de lângă Tecuci, au murit din cauza rănilor, la locul accidentului. Un bărbat de 40 de ani a fost grav rănit și recuperat din vehicul.

Șoferul camionului care a provocat accidentul a suferit răni grave și e în comă. Șoferul semiremorcii din față, în care a fost strivit Opel-ul, un alt român de 23 de ani, a fost rănit ușor. Datorită forței impactului, semiremorca lui a fost împinsă într-o cisternă. Șoferul acesteia, un ceh în vârstă de 43 de ani, nu a fost rănit.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...