Home Stiri Șofer sinucigaș la ieșire din Craiova!

Șofer sinucigaș la ieșire din Craiova!

719
0
loading...

O tânără a surprins momente halucinante: zeci de mașini, aproape să fie izbite de un teribilist!

Luni, pe grupul de Facebook Oltenia Info Trafic Tube, a fost postat un videoclip în care o șoferiță a surprins un alt participant la trafic care aproape că punea viețile altor oameni în pericol din 10 în zece secunde, de fiecare dată când trece pe lângă o altă mașină. Filmarea are puțin peste 3 minute și este realizată la ieșirea din Craiova, spre Șimnicu de Sus, sens Albești-Melinești.

loading...
loading...

Tânăra ce a postat videoclipul pe grup susține că a anunțat și poliția în legătură cu șoferul teribilist ce dădea semne clare că ceva nu este în regulă cu el. Unii oameni s-ar putea gândi că acesta își făcea curaj să se sinucidă, în timp ce, cel mai probabil, individul era sub influența alcoolului sau încerca să impresioneze pe cineva și se dădea în spectacol, băgând spaima în alți participanți la trafic.

Fata care a filmat a fost criticată inițial pe Facebook, pentru că a realizat videoclipul, dar oamenii au înțeles până la urmă că tot ea a anunțat poliția și, ulterior, le-a transmis celorlalți internauți faptul că persoana ce conducea haotic a ajuns pe mâna poliției: „Am primit un mesaj in privat de la sora individului care spune ca a fost oprit si dus la politie”.

Sursa: 3minute.net

loading...
loading...