Șofer bătut în trafic, pe o stradă din Craiova. Mai mulți indivizi...

Șofer bătut în trafic, pe o stradă din Craiova. Mai mulți indivizi l-au lovit și i-au distrus mașina

6
0
SHARE
loading...

Un bărbat de 35 de ani, din Robănești, județul Dolj, a fost transportat la spital după ce a fost bătut în trafic, în noaptea de marți spre miercuri. Incidentul a avut loc în Craiova, pe Calea București

loading...
loading...

.

  • Șoferul nu a vrut să depună plângere penală împotriva agresorilor.
  • Polițiștii au deschis dosar penal penal pentru lovire și distrugere.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Potrivit oamenilor legii, mașina bărbatului agresat a fost avariată.

”În noaptea de 22 septembrie polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea București, a avut loc o altercație între mai multe persoane. Imediat la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, care au identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Robănești, care avea leziuni în zona capului. Autoturismul său, care se afla pe partea carosabilă, prezenta urme de distrugere”, au precizat polițiștii doljeni.

Dosar pentru lovire și distrugere

Bărbatul de 35 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Până în prezent nu a dorit să depună plângere penală pentru comiterea vreunei infracțiuni.

Polițiștii fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în altercație și au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...