Șoc în muzica populară! Un artist celebru a încercat să-și pună capăt...

Șoc în muzica populară! Un artist celebru a încercat să-și pună capăt zilelor, în camera de hotel

119
0
SHARE
loading...

Lumea muzicii populare românești este în stare de șoc! Un cunoscut interpret a încercat să-și pună capăt zilelor chiar în hotelul în care era cazat, dar a fost salvat în ultimul moment. 

loading...
loading...

Anton Achiţei, un cunoscut artist de muzică populară de la noi a dat un șoc în lumea showbizului! Acesta a încercat să se sinucidă în hotelul în care era cazat, în Suceava.

Cântăreț cunoscut, la un pas de moarte!

Potrivit informațiilor oferite de adevarul.ro, Anton Achiţei venise în Suceavasă înregistreze câteva melodii și nimeni nu-și explică gestul șocant pe care l-a făcut. 

Totul s-a întâmplat la sfârșitul lunii trecute. Anton Achiţei a fost cazat la un hotel din Suceava și nimeni și nimic nu avea să prevestească tragedia. Sursa citată informează că totul s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 noiembrie. 

Anton Achiţei a intrat în baia apartamentului din hotelul din Suceava unde era cazat și și-a tăiat venele cu o lamă, la încheietura şi în zona antebraţului mâinii stângi. A avut noroc, însă, căci în momentul în care a realizat ce a făcut, a sunat degrabă un bun prieten și i-a povestit totul despre gestul său extrem. 

Cântărețul a avut, însă, mare noroc! Nu a sângerat prea mult, iar acest lucru l-a ținut în viață, mai scrie adevarul.ro. Prietenul contactat de artist a alertat personalul hotelului, care a cerut de urgență ajutorul medicilor. 

Sursa: spynews

loading...
loading...