Şoc! Concurenta Mădălina de la „Dragoste fără secrete” este însărcinată! „Trebuia să...

Şoc! Concurenta Mădălina de la „Dragoste fără secrete” este însărcinată! „Trebuia să rămână între noi”

402
0
SHARE
loading...

Surprizele nu contenesc la “Dragoste fără secrete”. Concurenta Mădălina a confirmat în faţa tuturor că este însărcinată. Dar iată de unde a început totul.
În înregistrările de aseară, operatorii au fost martorii unui dialog halucinant, aprins, între Alexandru şi Mădălina, în care, din nou, s-au ivit cele mai ascunse secrete personale. Cu patos, Mădălina i-a ţinut o lecţie de moralitate lui Alexandru, certându-l pentru faptul că nu-şi ţine secretele.

loading...
loading...

“Spui la toată lumea asta e gravidă, dar nu este al meu. Că asta e o c****, dar cum să cresc eu copilul altuia. Că eu vreau cu tine regina mea! Iar tu vei avea o imagine perfectă lângă ea. Vei fi un prinţ”, i-a reproşat Mădălinei, “iubitului” său Alexandru.

Acesta s-a simţit vădit deranjat de situaţie şi consideră că este o responsabilitate prea mare pentru el, aflat pentru o relaţie atât de recentă: “Tu ai venit la mine în prima zi, ne-am făcut de cap, acum vrei să accept un copil. Eu nici nu te cunosc pe tine şi ai atâta pretenţii””, a spus Alexandru.

Chestionaţi de gazda emisiunii, Iuliana Călinescu, cei doi au fost nevoiţi să dea în vileag marele secret: “Da, sunt însărcinată, dar nu vreau să spun mai multe. Este al lui Alexandru. Pot să demonstrez”, a spus Mădălina.

În “apărarea” sa, Alexandru a declarat că nu are cum să fie copilul său, ţinând cont că ea era însărcinată în două luni, când ei aveau o relaţie de doar două săptămâni. Apoi “a întors căruţa” şi a spus că dacă este a lui, îşi va asuma bărbăteşte responsabilitatea.

Emisiunea “Dragoste fără secrete” poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.

Sursa: Spynews

loading...
loading...