Simona Trașcă iubește din nou: „M-am cuplat cu Carla’s Dreams”

Simona Trașcă iubește din nou: „M-am cuplat cu Carla’s Dreams”

192
0
SHARE
loading...

Ghinionul s-a ținut scai de ea atunci când vine vorba de iubire, dar să fi reușit Simona Trașcă să-și găsească, într-un final, alesul? Blondina le-a dat prietenilor virtuali marea bombă: iubește din nou! Și nu cu ori și cine… Diva sexy a spus că s-a cuplat cu nimeni altul decât Carla’s Dreams.

loading...

Simona Trașcă iubește din nou! După ce a tot avut parte de dezamăgiri pe plan sentimental, blondina începe anul 2020 în brațele unui bărbat.

Blondina a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care apare în brațele unui individ misterios, îmbrăcat cu un hanorac negru și cu gluga pe cap.

„Când în absența unei persoane te sufoci, iar în prezența ei uiți de tot și simți că trăiești… probabil că asta e iubirea ❤️ #lovestory #mountainview #rosewithlove🌹❤️ #youmakemehappy #happymoments”, a scris Simona Trașcă, pe Instagram.

Nu i se vede fața, motiv pentru care a apărut o speculație extraordinară: să fie vorba despre Carla’s Dreams?

Ei bine, în aceeași seară în care a făcut marea surpriză, Simona Trașcă a intrat în direct prin telefon, la „Agențai VIP”, și a dat niște detalii despre cel care i-a furat inima.

„M-am cuplat cu Carla’s Dreams”, a anunțat Simona Trașcă, în direct.

Spune că povestea a început pe 24 noiembrie 2019 și are numai cuvinte la superlativ despre noul ei iubit: pentru ea, este cel mai frumos bărbat și îl consideră chiar un adevărat rege în viața ei.

Sursa: spynews

loading...