Sexy și rea este Sorina Docuz! Fosta soție de milionar încalcă toate...

Sexy și rea este Sorina Docuz! Fosta soție de milionar încalcă toate regulile de circulație pentru o întâlnire de gradul zero

88
0
SHARE
loading...

Simona Docuz nu este numai sexy, căci este și foarte rea. Fosta soție de milionar, surprinsă în timp ce încalcă toate regulile de circulație pentru o întâlnire de gradul zero.Blondă, sexy, înaltă și obraznică, așa o putem caracteriza pe Simona Docuz, fosta soție de milionar, care a ieșit în oraș și a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele fostei soții a lui Robert Negoiță, iar imaginile surprinse sunt de-a dreptul fantastice. Pe lângă faptul că diva arată impecabil, deși este mamă, nu trebuie să trecem cu vederea și faptul că nu prea ține cont de reguli.

loading...

Simona Docuz încalcă toate regulile de circulație pentru o întâlnire

loading...

Deși nu ține cont de regulile de circulație, Simona nu face același lucru și cu regulile vestimentare, pe care le respectă cu strictețe. Diva a ieșit în oraș, la masă, cu o prietenă, însă, chiar și pentru atât, blonda a avut o apariție de zile mari. Silueta de vis și-a scos-o bine în evidență cu piesele vestimentare colorate pe care le-a ales, dar pantofii cu toc foarte înalt au făcut ca imaginea Simonei să fie de nota zece.

Și pentru că știm cu toții că Bucureștiul este foarte aglomerat, iar mersul pe tocuri nu este tocmai foarte comod, fosta lui Negoiță a parcat chiar pe trecerea de pietoni din fața terasei unde a petrecut câteva clipe alături de o bună prietenă.Fără pic de jenă, după ce a încurcat circulația, a încălcat regulile și le-a blocat pietonilor trecerea, Simona Docuz și-a văzut, mândră nevoie mare, de treburile și întâlnirea sa, la care nu se putea lăsa așteptată nici măcar un minut, pentru a găsi un loc de parcare corespunzător.

loading...
loading...